Κούρσα τρόμου για ταξιτζή στην Ξάνθη

Κούρσα τρόμου για ταξιτζή στην Ξάνθη

 

Toν τρόμο έζησε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας οδηγός ταξί από την Κομοτηνή, όταν οι πελάτες αντί για χρήματα του έβγαλαν μαχαίρι!

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άνδρες μίσθωσαν το όχημά του από πιάτσα της Κομοτηνής για να τους μεταφέρει στην Ξάνθη. Ανυποψίαστος ο οδηγός ξεκίνησε τη διαδρομή Κομοτηνή-Ξάνθη, με προορισμό τον οικισμό Αθίγγανων στο Δροσερό Ξάνθης.

Όταν ωστόσο έφτασε κοντά στον οικισμό, οι επιβάτες αρνήθηκαν να καταβάλουν το αντίτιμο της διαδρομής ενώ παράλληλα απείλησαν τον οδηγό με μαχαίρι.

Αρχικά του ζήτησαν να σταματήσει για λίγο παραπλεύρως του δημοτικού κοιμητηρίου Ξάνθης με τη δικαιολογία ότι ήθελαν να πάρουν κάποια έγγραφα, με τον έναν εκ των επιβατών να βγαίνει από το όχημα. Στη συνέχεια, ο ένας δράστης που καθόταν στο πίσω κάθισμα ακινητοποίησε τον οδηγό ενώ ο άλλος έβγαλε μαχαίρι επιχειρώντας να επιτεθεί στον οδηγό.

Σοκαρισμένος ο οδηγός προσπάθησε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να τραυματίζεται στο αριστερό του χέρι, ενώ δέχθηκε και χτυπήματα στο σώμα και στο πρόσωπο. Ο εφιάλτης ωστόσο δεν τελείωσε εκεί, με τον οδηγό και τον δράστη του πίσω καθίσματος να βγαίνουν έξω από το ταξί, παλεύοντας, ενώ ο πρώτος δράστης κατάφερε να αφαιρέσει χρήματα και το κινητό του οδηγού.

Προσπάθησε μάλιστα να κλέψει ακόμα και το ίδιο το ταξί χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Ακολούθως οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο οδηγός τραυματισμένος κατευθύνθηκε προς την Κομοτηνή, προσπαθώντας μέσω του ασυρμάτου να έρθει σε επαφή με κάποιον συνάδελφό του.

Μετά από αρκετή ώρα αυτό κατέστη εφικτό, ενώ ο ίδιος εισήλθε στο Νοσοκομείο για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης που διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Πηγή:thrakitoday.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ