Κούγιας για Μονεμβασιά: Ο 52χρονος προσπάθησε να με κλειδώσει μαζί του στο κρατητήριο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μονεμβασιά για τον άδικο θάνατο του Τάσου Σαρμπάνη και του Νικήτα Δέμελλου, οι οποίοι έπεσαν θύματα του 52χρονου οδηγού, που σε κατάσταση αμόκ χτύπησε το μηχανάκι τους και τους παρέσυρε για αρκετά μέτρα.

Ο Αλέξης Κούγιας μετέβη στην περιοχή το βράδυ και όπως είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», πήγε να τον δει καθώς του ζητήθηκε να τον αναλάβει ως πελάτη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ποινικολόγος, προσπάθησε να τον κλειδώσει μαζί του μέσα στα κρατητήρια.

«Έκανε και ένα ατόπημα, μπήκα στον προθάλαμο… και πήγε να με κλειδώσει μέσα μαζί του! Να με βάλει μέσα στο κρατητήριο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε:

«Είναι στα χέρια της επιστήμης ο κατηγορούμενος».

Ο κ. Κούγιας εξήγησε ότι ο 52χρονος θα εξεταστεί από γιατρούς και «θα πάει στο ψυχιατρείο Τρίπολης και εκεί θα κριθεί αν μπορεί να απολογηθεί, διαφορετικά η απολογία θα αναβληθεί».

Τόνισε μάλιστα πως αυτό που ο 52χρονος έλεγε συνέχεια ήταν «τώρα ήρθε η ώρα μηδέν». Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Κούγιας, «οι πληροφορίες που έχω είναι ότι είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, δεν έχει πειράξει ούτε κουνούπι στη ζωή του.  Έχει αφιερώσει τη ζωή του στους γονείς του, δεν παντρεύτηκε. Έχει πολύ μεγάλη περιουσία. Καλλιεργεί 270 στρέμματα, έχει ξενοδοχειακή μονάδα είναι αυτοδημιούργητος άνθρωπος».

Ο κ. Κούγιας συμπλήρωσε ότι «υπάρχει κάποιο ιστορικό (ψυχώσεως) στην οικογένεια απ΄ ό, τι ενημερώθηκα.…».

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο 52χρονος δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει ενώ ούτε οι αστυνομικοί κατάφεραν να του πάρουν απολογία. «Δυστυχώς δε μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί του. Ήδη με είχαν ειδοποιήσει οι αστυνομικοί ότι είναι εκτός επικοινωνίας» τόνισε ο κ. Κούγιας και συμπλήρωσε: «Δύο άνθρωποι έχασαν άδικα τη ζωή τους».

Σύμφωνα πάντως με το Αλέξη Κούγια, ο 52χρονος είπε ότι δεν θυμάται τι συνέβη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ