Κώστας Χαρδαβέλλας: Η αποκάλυψή του για την Φώφη Γεννηματά

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Παρασκευής. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα νούμερα τηλεθέασης και τη μάχη που έδωσε ο ίδιος στο παρελθόν με τον καρκίνο. Παράλληλα αποκάλυψε πως η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά κατέρρευσε μέσα σε 10 λεπτά.

“Πήγα σε περιφερειακό κανάλι, γιατί μετά από 45 χρόνια ήθελα να ησυχάσω από την αγωνία της AGB. Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου από την αγωνία για τη δουλειά μας και τα νούμερα, μου δημιούργησε καρκίνο στους λεμφαδένες το 2009. Όταν το εξέτασαν οι γιατροί μου είπαν πως ήτανε από το τσιγάρο και το στρες. Τα νούμερα τηλεθέασης καθόριζαν τη ζωή μου. Αν ήταν καλά ήμουν ευτυχισμένος και αν δεν ήταν ήμουν δυστυχισμένος”, είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας και πρόσθεσε:

“Έχω εκτεθεί για να κάνω νούμερα. Πάρα πολλές φορές έχω κάνει πράγματα που δεν έπρεπε να τα κάνω στην τηλεόραση και έχω κάνει την αυτοκριτική μου. Υπήρξαν στιγμές που παρασύρθηκα και έκανα κίτρινα θέματα. Η δύναμη της ψυχής μου με έσωσε από τον καρκίνο. Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα πεθάνω. Είπα πως θα πάμε να πλακωθούμε στο ξύλο μεταξύ μας αλλά εγώ θα τον κερδίσω. Η Φώφη Γεννηματά ταλαιπωρήθηκε πολύ με αυτή την ιστορία. Για 14 χρόνια έδωσε μια πολύ σκληρή μάχη και πάντοτε τα κατάφερνε. Αυτή την φορά δεν τα κατάφερε. Σκέψου ότι μέσα σε 10 λεπτά κατέρρευσε η Φώφη. Μέσα σε 10 λεπτά”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.