Κώστας Χαρδαβέλλας για Φώφη Γεννηματά: Λύγισε στον “αέρα”

Τον σπαραγμό του για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα”.

Με βαθιά συγκίνηση ο Κώστας Χαρδαβέλλας περιέγραψε τη σχέση του με την οικογένεια Γεννηματά: “Νιώθω έναν σπαραγμό μέσα μου, γιατί αυτήν την κοπέλα τη μεγάλωσα σχεδόν από πιτσιρίκι, λόγω του ότι ο πατέρας της, ο Γιώργος Γεννηματάς -αδερφικός φίλος – ήταν αυτός που με πάντρεψε και τη γνώρισα την καλή μου Φώφη από πιτσιρίκα”.

Ο πατέρας της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος Γεννηματάς, είχε παντρέψει τον Κώστα Χαρδαβέλλα με τη σύζυγό του, Μαρία Παναγοπούλου, η οποία ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής και μοιράστηκε τις σκέψεις της για τη Φώφη Γεννηματά και τους ανθρώπους που μάχονται με τον καρκίνο.

“Όλοι φεύγουν πολύ νωρίς, χτυπημένοι από τον καρκίνο. Η οικογένεια Γεννηματά, αυτό της φύλαγε η μοίρα. Είναι ένα σύμβολο μάχης, ένα σύμβολο αγωνιστικότητας και ένα σύμβολο νίκης, γιατί τον καρκίνο δεν τον νικάς, επειδή επιβιώνεις από αυτόν, τον καρκίνο τον νικάς κάθε μέρα. Κάθε μέρα που ξημερώνει είναι μια νίκη. Η Φώφη έφυγε νικήτρια. Όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο αυτό, έφυγε από τη ζωή, αλλά έφυγε νικήτρια”, υπογράμμισε η Μαρία Παναγοπούλου.

“Κάθε φορά που φεύγει ένας άνθρωπος από καρκίνο, υπάρχουν πάρα πολλοί ασθενείς και οικογένειες που πενθούν… Νιώθουν ότι χάνουν έναν δικό τους άνθρωπο. Υπάρχει ένα αόρατο νήμα που συνδέει τους καρκινοπαθείς”, πρόσθεσε η σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ