Κως: «Δεν νιώθω καλά, κινδυνεύω» – Τα τελευταία λόγια της 27χρονης Αναστάζια στον σύντροφό της

Το κινητό τηλέφωνο της Αναστάζια «μιλάει», όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί που το έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο», προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης, στη Κω.

Κως: Τα στοιχεία που θα «δείξουν» τον δολοφόνο της 27χρονης Αναστάζια – Ήταν δεμένη χειροπόδαρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η νεαρή γυναίκα φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τον Πολωνό σύντροφό της μιάμιση ώρα πριν εξαφανιστεί το βράδυ της Δευτέρας και να του είχε εκμυστηρευτεί ότι δεν νιώθει καλά και πως κινδυνεύει. Φέρεται, επίσης, να του ζήτησε να πάει στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, προκειμένου να την παραλάβει.

Σημειώνεται ότι και το κινητό του συντρόφου της έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να ερευνηθεί. «Δεν τον ξέρουμε τον άνδρα από το Μπαγκλαντές, που έχουν συλλάβει. Ούτε φίλος ούτε από την δουλειά της ήταν. Είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μαζί με την μητέρα της Αναστάζια κάναμε τα πάντα για να την βρούμε και είχαμε μια ελπίδα ότι ζει» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Κως: Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές έπαιξε ξύλο στα κρατητήρια – Αγώνας δρόμου για τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια προσπαθούν να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα, όπως είναι ποιοι και πόσο εμπλέκονται στον θάνατό της και ποιο είναι το κίνητρο του εγκλήματος. Το σεντόνι με το οποίο ήταν τυλιγμένη, τα νύχια της όπου μπορεί να υπάρχουν δείγματα DNA, τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου αλλά και τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, όπου βρίσκεται το σπίτι του βασικού υπόπτου και στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η νεαρή γυναίκα, αναμένεται να δώσουν απαντήσεις στο θρίλερ του θανάτου της.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας, η Αναστάζια είχε ρεπό από το ξενοδοχείο όπου διέμενε και εργαζόταν. Από τις 9.30 το βράδυ εκτιμάται ότι είχε φύγει και είχε μεταβεί στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές. Περίπου στις 10 με 10.30 το βράδυ, έστειλε το μήνυμα στον σύντροφό της.

Κως: Θρίλερ με το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 27χρονης – Το πόρισμα του ιατροδικαστή και η νέα κατάθεση του συντρόφου της

Ο 28χρονος Πολωνός, εκείνη την ώρα βρισκόταν στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, ο σύντροφος της Αναστάζια σχόλασε περίπου στις 11.30 το βράδυ και στις 12 παρά έφυγε από το ξενοδοχείο, γεγονός που έχει καταγραφεί σε κάμερα.

Ο ίδιος φαίνεται ότι ξεκίνησε τότε να αναζητήσει την σύντροφό του, χωρίς, όμως αποτέλεσμα. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που τον δείχνει να αποχωρεί την συγκεκριμένη ώρα από τον τόπο εργασίας του, φαίνεται να τον βγάζει από το «κάδρο».

Εξάλλου, οι αρχές του έδωσαν το «πράσινο φως» ώστε να αποχωρήσει από την Κω και να επιστρέψει στην Πολωνία, μαζί με την μητέρα της Αναστάζια.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ