Κορωπί: Τραγικός επίλογος στο θρίλερ με τον σκελετό – Επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει στον προγραμματιστή Νίκο Κλειδώνη

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του Νίκου Κλειδώνη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στο Κορωπί τον Αύγουστο.  Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στις 03/11/2023 σε δύσβατη παραλιακή θαμνώδη περιοχή, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.

Σήμερα, 08/12/2023, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε ότι έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον Νίκο Κλειδώνη, ενώ η αιτία του θανάτου του διερευνάται από τις Αρμόδιες Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Κλειδώνης, 46 ετών, εξαφανίστηκε στις 28/08/2023 από την περιοχή του Κορωπίου.Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νίκου Κλειδώνη στις 04/09/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Νίκου Κλειδώνη που έχασε άδικα έναν δικό της άνθρωπο και τονίζει ότι θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Η έρευνα της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση

Με την εκπομπή είχε ασχοληθεί η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Φως στο Τούνελ”. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες που είχαν φτάσει στην εκπομπή, ο 46χρονος τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος και φοβισμένος και άφηνε να εννοηθεί ότι κινδύνευε η ζωή του.

Στην εκπομπή έφτασε μια καταγγελία, που φέρεται ο ίδιος να είχε κάνει στις αρχές για εγκληματική ομάδα, η οποία δρα στο Κορωπί και παγιδεύει νέους στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών.

Η αδυναμία του 46χρονου προγραμματιστή ήταν τα κρυπτονομίσματα. Όπως αποκάλυψαν φίλοι στην εκπομπή μιλούσε ανοικτά παντού για τα χρήματα, που είχε στον λογαριασμό του.

Συγκλονισμένη η μητέρα του, Αγγελική Κλειδώνη, είχε πει στο «Τούνελ»: «Είμαι πάρα πολύ χάλια, δεν θέλω να το πιστέψω ότι μπορεί να είναι το παιδί μου νεκρό. Ελπίζω η ταυτοποίηση μέσω DNA να μην επιβεβαιώσει τον εφιάλτη που ζω».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ