Νέες πληροφορίες για τον σκελετό στο Κορωπί – Είναι ο προγραμματιστής που αναζητούσε το «Τούνελ»;

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κορωπί, ύστερα από τον εντοπισμό ανθρώπινων οστών σε θαμνώδη και βραχώδη περιοχή, στην Αγία Μαρίνα.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στο 36ο χλμ. της παραλιακής λεωφόρου, στην περιοχή Αλθέα Κορωπίου, από έναν Πολωνό τουρίστα, ο οποίος έκανε την βόλτα του στην περιοχή. Βρισκόταν σε δύσβατο σημείο, δίπλα σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο της Αγίας Μαρίνας.

Ο ανθρώπινος σκελετός βρέθηκε λίγες ώρες αφού το «Τούνελ» έκλεισε τα φώτα του, τα ξημερώματα του Σαββάτου 4 Νοέμβρη. Στο πλατό της εκπομπής βυθισμένη στην αγωνία βρισκόταν η μητέρα του Νίκου Κλειδώνη, ο οποίος χάθηκε από το σπίτι του στο Κορωπί την Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Κρωπίας, ενώ τα οστά που ήταν καλυμμένα με υπολείμματα ρούχων, περισυνελέχθησαν και εστάλησαν στα ειδικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει ανθρωπολογική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα anikolouli.gr, τα συνοδά στοιχεία που συνέλεξαν, φαίνεται να ανήκουν στον 46χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν στην εκπομπή της Παρασκευής, ο Νίκος τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος και φοβισμένος και άφηνε να εννοηθεί ότι κινδύνευε η ζωή του.

Στην εκπομπή έφτασε μια καταγγελία, που φέρεται ο ίδιος να είχε κάνει στις αρχές για εγκληματική ομάδα, η οποία δρα στο Κορωπί και παγιδεύει νέους στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών.

Η αδυναμία του 46χρονου προγραμματιστή ήταν τα κρυπτονομίσματα. Όπως αποκάλυψαν φίλοι στην εκπομπή μιλούσε ανοικτά παντού για τα χρήματα, που είχε στον λογαριασμό του.

Συγκλονισμένη η μητέρα του, Αγγελική Κλειδώνη, δήλωσε στο «Τούνελ»: «Είμαι πάρα πολύ χάλια, δεν θέλω να το πιστέψω ότι μπορεί να είναι το παιδί μου νεκρό. Ελπίζω η ταυτοποίηση μέσω DNA να μην επιβεβαιώσει τον εφιάλτη που ζω».

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ