Φως στο Τούνελ: Νέα μαρτυρία για την εξαφάνιση του 46χρονου προγραμματιστή – Το άγχος, η βιασύνη και η… Παναγιώτα

Με την εξαφάνιση του 46χρονου προγραμματιστή από το Κορωπί ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η οποία επισκέφθηκε στην περιοχή που διέμενε ο Νίκος Κλειδώνης. Μαζί με το συνεργείο της εκπομπής βρισκόταν κι ένας φίλος του αγνοουμένου, ο οποίος τον εμπιστευόταν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην κάμερα τον 46χρονο προγραμματιστή το είχε δει για τελευταία φορά πέντε μέρες πριν από την εξαφάνισή του. Μάλιστα, όπως είπε, ήταν γενικά αγχωμένος. «Ήταν γενικά αγχωμένος. Τον κάλεσε κάποιος στο τηλέφωνο και μετά βιαζόταν να φύγει…», είπε χαρακτηριστικά.

Για την εξαφάνιση του ενημερώθηκε μια εβδομάδα μετά, από την Ασφάλεια και προσπάθησε και ο ίδιος να δει τι στοιχεία θα μπορούσε να βρει από την γειτονιά αλλά κανείς δεν ήξερε κάτι.

Παράλληλα, έκανε αναφορά και για μια «Παναγιώτα» που είχε γνωρίσει ο Νίκος και του άρεσε, η οποία πιθανότατα μένει στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Κορωπί. Του είχε δείξει και κάποιες φωτογραφίες από μια μελαχρινή, κοπέλα αλλά δεν ξέρει αν είναι σίγουρα αυτή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ