Κορινθία: Βρέθηκε σπίτι για την οικογένεια του 47χρονου «Παλαιοχριστιανού» – Επιπλοκές με την υγεία της εγκύου κόρης του

Στον Πειραιά βρέθηκε σπίτι για να στεγάσει την οικογένεια του 47χρονου «Παλαιοχριστιανού», Μανώλη Καλαϊτζιδάκη. Μέχρι πρότινος ζούσαν σε παράπηγμα στην ορεινή Κορινθία, όπου είχαν σκάψει και λαγούμι, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως οδό διαφυγής.

Κορινθία: «Δεν έχω καμία σχέση με την οικογένεια του «Παλαιοχριστιανού» – Νέα δήλωση – απάντηση του «πατρός Κλεομένη»

Ένας άνθρωπος παραχώρησε σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά και για να πάει το παιδί του στο σχολείο.

Ο κ. Καλαϊτζιδάκης μίλησε στον ΣΚΑΙ και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη του, η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και κινδύνευσε να αποβάλει.

Κορινθία: Τα «γυρίζει» ο 47χρονος παλαιοχριστιανός – Αρνείται ότι αποκάλυψε τον πατέρα του βρέφους της κόρης του

Όπως τόνισε, «η κόρη μου επί μία εβδομάδα βρισκόταν στο νοσοκομείο «Παίδων» στο πλευρό του ανήλικου γιου μου. Ωστόσο, λόγω της κατάστασής της, η υγεία της επιβαρύνθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με αιμορραγία και με τον κίνδυνο να αποβάλει».

Ο 47χρονος πρόσθεσε ακόμη ότι δεν έχει δει την σύζυγό του, η οποία παραμένει «άφαντη» μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά από την ημέρα που ο ίδιος συνελήφθη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έσπευσαν να κρυφτούν όταν έγινε γνωστή η έκδοση εισαγγελικής παραγγελίας για την απομάκρυνση των παιδιών.

Κορινθία: Αποκαλύψεις για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών – «Παρέσυρε την κόρη μας όταν ήταν 16 χρόνων»

Ο δικηγόρος του 47χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως αυτή την στιγμή ο κ. Καλαϊτζιδάκης πρώτον ζητεί να πάρει το παιδί του από το Παίδων, και δεύτερον να τον αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη ως έναν άνθρωπο κανονικό ο οποίος θα πληρώσει τα σφάλματά του όπως πρέπει.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ