Κορινθία: Τα «γυρίζει» ο 47χρονος παλαιοχριστιανός – Αρνείται ότι αποκάλυψε τον πατέρα του βρέφους της κόρης του

Τα «γυρίζει» ο 47χρονος «παλαιοχριστιανός» ο οποίος με την οικογένειά του ζούσαν στην ορεινή Κορινθία, σε παράπηγμα, ενώ είχαν σκάψει μέχρι και λαγούμι. Αν και αρχικά χθες έγινε γνωστό ότι ο Μανώλης είχε αποκαλύψει στους αστυνομικούς ότι πατέρας του βρέφους της κόρης του είναι ο «πατήρ Κλεομένης», γνωστός για τα βίντεο που αναρτούσε στο διαδίκτυο, τελικά ο ίδιος διέψευσε πως έχει καταθέσει κάτι τέτοιο στις Αρχές.

Κορινθία: Αποκαλύψεις για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών – «Παρέσυρε την κόρη μας όταν ήταν 16 χρόνων»

«Δεν υπάρχει καμία τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι έκαναν; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεσή μου» είπε στο MEGA και την εκπομπή Live News.

«Η κόρη μου Ευαγγελία – Ελευθερία έχει ένα μωρό. Η κόρη μου απέκτησε το παιδί με έναν άνθρωπο όποιος το μόνο που ξέρω είναι ότι λέγεται πατήρ Κλεομένης και ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα, οπότε δεν έχω άλλα στοιχεία και ούτε θα βρείτε. Δεν θέλω να πω οτιδήποτε άλλο αφορά στην κόρη μου και το παιδί της γιατί δεν με αφορά. Είναι ενήλικη και κάνει ό, τι θέλει», φέρεται να είχε υποστηρίξει ο παλαιοχριστιανός, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, όπως έγινε γνωστό αρχικά.

Κορινθία: «Δεν έχουμε κάνει κάτι παράνομο – Είμαστε όλοι μία γροθιά» λέει η μητέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

Συνεχίζονται οι έρευνες για την σύζυγο και τα παιδιά

Συνεχίζονται στο μεταξύ οι έρευνες για την σύζυγο του Μανώλη, Σεβαστή, η οποία με τα παιδιά έχουν κρυφτεί από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή όπου έμεναν και αρχικά συνέλαβαν τον 47χρονο.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, «φοβάμαι για την οικογένειά μου. Είναι κρίσιμη η κατάστασή μου και δεν την σέβεται κανείς».

Κορινθία: «Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου – Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα» λέει η σύζυγος του παλαιοχριστιανού

Σημειώνεται ότι ο 15χρονος γιος της οικογένειας βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων φρουρούμενος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ