Κορινθία: «Δεν έχω καμία σχέση με την οικογένεια του «Παλαιοχριστιανού» – Νέα δήλωση – απάντηση του «πατρός Κλεομένη»

Για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση με τον 47χρονο «Παλαιοχριστιανό» στην Κορινθία, ο οποίος φέρεται να τον «έδειξε» ως πατέρα του βρέφους της κόρης του, αλλά στη συνέχεια το αρνήθηκε, μίλησε ο «πατήρ Κλεομένης».

Κορινθία: Αυτός είναι ο άνθρωπος που κατονόμασε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης,  ως πατέρα του παιδιού της κόρης του – Τι απαντά ο ίδιος

Ο «πατήρ Κλεομένης», γνωστός από τα βίντεο που ανεβάζει στο διαδίκτυο, είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 ότι «δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, δεν γνωρίζω ούτε τον ίδιο, ούτε την γυναίκα του, ούτε τα παιδιά του. Δεν τον έχω συναντήσει, δεν ξέρω την οικογένεια του. Αφού δεν έχω γνωρίσει την οικογένεια του, πώς να γνωρίζω την 22χρονη κόρη του;».

Μιλώντας από χωριό της Μεσσηνίας, ο «πατήρ Κλεομένης» πρόσθεσε: «Ρωτήστε τον ίδιο ποιος τον έβαλε να με συκοφαντήσει. Ούτε ξέρω τι λαγούμια έχει φτιάξει ούτε τι κάνει στην ζωή του. Δεν θα με μπλέξετε, δεν θα με μπερδέψετε. Ποιος σε έβαλε, ρε φίλε, να με μπλέξεις;».

«Εάν δεν ήμουν ιερέας και έκανα αντιποίηση αρχής οι δικαστικές Αρχές θα με είχαν συλλάβει. Είμαι κανονικότατος ιερέας, με χειροτονητήριο, με μαρτυρίες ανθρώπων και στις δύο χειροτονίες μου το 2006 ως ιεροδιάκονος και ως ιερέας. Είμαι ιερέας της Ορθοδόξου Εκκλησίας, δεν είμαι ούτε ρασοφόρος ούτε μοναχός όπως με αποκαλείτε», είπε ο “πατήρ Κλεομένης” και στα επίμονα ερωτήματα εάν είναι κανονικός ιερέας, απάντησε: «Με αναγνωρίζει ως ιερέα ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα».

Συμπλήρωσε ότι «έχω ήδη πάει στη φυλακή και κάποιοι θέλουν πάλι να με στείλουν στην φυλακή. Την βαλίτσα μου την έχω έτοιμη να πάω πάλι στην φυλακή. Έχω περάσει 16 δικαστικές διαδικασίες, αλλά είμαι ελεύθερος. Έχω «γραμμένες»  όλες τις Αρχές και τις εξουσίες του κοσμικού κράτους, δεν τις υπολογίζω».

Και χθες στο MEGA, ο «πατήρ Κλεομένης» είπε ότι δεν γνωρίζει την οικογένεια αυτού του ανθρώπου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ