ΝΔ εναντίον Νίκου Παππά: Ο ΣΥΡΙΖΑ με κυρίαρχη τάση τον πολακισμό αποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ αναφορικά με τις δηλώσεις του Νίκου Παππά που σε τηλεοπτική συνέντευξή του έκανε λόγο για «κυβέρνηση δολοφόνων» και «κυβέρνηση που βιάζει τη Δημοκρατία».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά και έχει ως κυρίαρχη τάση του τον πολακισμό, αποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη έκανε λόγο για «κυβέρνηση δολοφόνων» και «κυβέρνηση που βιάζει τη Δημοκρατία» και είπε ότι συμφωνεί με τις «κρεμάλες», ζητώντας από τους πολίτες όταν έρθει η ώρα της κάλπης «να τιμωρήσουν τους δολοφόνους». Ταυτόχρονα, επιτέθηκε και στους ψηφοφόρους, αποκαλώντας τους «βολεμένους» και κατηγορώντας τους πως έχουν ευθύνη για τον τρόπο που ψηφίζουν…» αναφέρει η ανακοίνωση αρχικά.

«Το κόμμα που έστηνε θλιβερά τηλεοπτικά σόου, ενώ αποδεδειγμένα γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, χρησιμοποιεί σήμερα ακραία ρητορική μίσους και επιδίδεται σε πολιτική τυμβωρυχία για την τραγωδία των Τεμπών. Έχουμε καθήκον να αποτρέψουμε το μίσος και την τοξικότητα στον δημόσιο λόγο. Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει και να απομονώσει στο εσωτερικό του κόμματός του φωνές που αρθρώνουν τόσο χυδαίο λόγο» τονίζεται.

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Εάν δεν το πράξει, θα αποδείξει ότι είναι ο ενορχηστρωτής ενός σχεδίου διχασμού της κοινωνίας μας, που παραπέμπει στην «σκοτεινή» περίοδο 2015-2019, την οποία η Ελλάδα έχει ευτυχώς αφήσει οριστικά πίσω της. Η Δικαιοσύνη ερευνά όλες τις πτυχές της τραγωδίας ώστε να δώσει τις απαντήσεις και να τιμωρηθούν οι ένοχοι».

Οι δηλώσεις του Νίκου Παππά

Όπως είπε χθες στο MEGA ο Νίκος Παππάς, «o πατέρας μου στην επαρχία πάντα προσπαθούσε να μου ορίσει το δίκαιο και το σωστό. Από μικρός μου έλεγαν πράγματα για φίλους μου που έρχονταν από την Αλβανία και μου έλεγε ο πατέρας μου ότι δεν έχει καμία διαφορά αν είσαι Αλβανός ή ό,τι άλλο. Tις αξίες μου δεν θα τις αλλάξω με όποιο τίμημα. Ο Στέφανος Κασσελάκης με κέρδισε όταν μου είπε ότι εγώ θα μπλέξω στην «ζούγκλα» για να φτιάξω όλους αυτούς που χάλασαν την «ζούγκλα» και να μην χαλάσουν και άλλους. Προτιμώ να είμαι στο 3% και ας εξαφανιστεί παρά στο 40% των δολοφόνων. Με ενδιαφέρει να πολεμάνε το σύστημα. Με εντυπωσιάζει η πρόοδος του Στέφανου Κασσελάκη».

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι “όπως μπαζώθηκε το σημείο της τραγωδίας, έτσι έγινε και αυτό. Μπορεί να με κατηγορήσουν ότι τα λέω αυτά επειδή κατεβαίνω υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μπορώ αυτή την συγκάλυψη. Πρέπει να είσαι νεοδημοκράτης ή συριζαίος ή κομμουνιστής, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός για να ζητάς το αυτονόητο και το δεδομένο; Να πολεμήσουμε για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όλοι αυτοί είναι έξω και «αλωνίζουν» με θεσμικές θέσεις, πολιτικούς τίτλους και απαντούν λες και τους ανήκει η χώρα».

Και συμπλήρωσε: «Απορώ με κάποιους ανθρώπους πώς κοιτούν τα παιδιά τους στα μάτια όταν συγκαλύπτουν τον θάνατο 57 ανθρώπων στην πλειοψηφία τους παιδιά και δεν ντρέπονται. Ας το δείξει ο κόσμος με την ψήφο του όταν έρθει η ώρα και να μην κοιτάξουν την βολή ή την τσέπη τους. Είναι δολοφόνοι. Ο Καραμανλής διόρισε εκεί στις Σέρρες 250 άτομα. Αν βάλεις και την οικογένειά τους, βγήκε. Γιατί αυτοί είμαστε είναι πιο πάνω για εμάς η βόλεψή μας. Φοβάμαι πως θα με καταπιεί στο σύστημα, αλλά τι να κάνω να μην μιλάω;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ