Κορινθία: «Δεν μου αρέσει που δεν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά» – Όλα όσα είπε η αδελφή του 47χρονου «παλαιοχριστιανού»

Για τον 47χρονο  που ανήκει σε κοινότητα «παλαιοχριστιανών» και ο οποίος ζει με την οικογένειά του σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία μίλησε η αδελφή του λέγοντας μεταξύ άλλων ότι διαφωνεί με την απόφασή του να μην στείλει τα παιδιά του στο σχολείο. Ο 47χρονος σήμερα οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθεί.

«Δεν μου αρέσει που δεν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά του αδελφού μου, δεν ξέρω γιατί το κάνει» είπε η Δήμητρα μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε:

«Τα πιστεύω του κάθε ανθρώπου είναι σεβαστά. Είμαστε μια οικογένεια που είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας».

Η ίδια υποστήριξε ότι «η ζωή του δεν είχε κάτι το περίεργο. Από μικρούς μας μεγάλωσαν πάρα πολύ ωραία, δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Απλά μεγαλώσαμε σε νησί. Ο αδελφός μου λατρεύει τα παιδιά του δεν υπάρχει περίπτωση αιμομιξίας».

Ειδικά για τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας είπε πως «όσον αφορά στα παιδιά εγώ δεν πίστευα ότι θα δω κάτι τέτοιο. Στις κλήσεις βλέπαμε ένα τροχόσπιτο. Δεν ξέρω γιατί ο αδελφός μου δεν τα πήγαινε σχολείο αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Άμα ο αδελφός μου είχε τέτοιες πεποιθήσεις δεν θα είχαν τελειώσει το σχολείο ούτε θα σπούδαζαν. Τις απόψεις του κάθε ανθρώπου και τα πιστεύω του τα σεβόμαστε».

Ερωτηθείσα, τέλος, γιατί ο αδελφός της αρνείται να υποβληθεί σε τεστ DNA, η ίδια απάντησε ότι «το ποιανού είναι το παιδί της ανιψιάς μου δεν αφορά κανέναν. Ο αδελφός μου αρνείται το τεστ DNA στα πλαίσια του παλαιοχριστιανισμού. Θέλω να πω στον αδελφό μου να κάνει το τεστ DNA. Είμαστε όλοι εδώ για να σας βοηθήσουμε, η σύζυγος του αδερφού μου μπορεί να έχει φοβηθεί μην της πάρουνε τα παιδιά. Κάνω έκκληση στην σύζυγό του αδερφού μου να γυρίσει με τα παιδιά».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ANT1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ