Οργισμένος αγρότης στο Σύνταγμα: «Παράτησαν τα τρακτέρ και πήγαν τις βόλτες τους – Έτσι είναι ο αγρότης, ρε;»

Αναχωρούν οι αγρότες σε λίγη ώρα από το Σύνταγμα όπου έδωσαν το «παρών» με τα τρακτέρ τους στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου, όμως ένας από εκείνους δήλωσε ότι «νιώθει πληγωμένος».

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα μετά το μεγάλο συλλαλητήριο και αποφασίζουν τις επόμενες κινήσεις – Στις 11:00 η αναχώρηση από την Αθήνα

Αγρότης από την Αταλάντη μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΙ, είπε «δεν θέλω να βγάλω κάτι αρνητικό. Αυτό που έγινε δεν έχει ξαναγίνει για τους αγρότες, αλλά εγώ νιώθω πληγωμένος. Όλοι εδώ χαχαχουχα. Παράτησαν τα τρακτέρ και πήγαν τις βόλτες τους. Έτσι είναι ο αγρότης, ρε; Ήρθαμε για έναν αγώνα εδώ. Γιατί ήρθαμε εδώ πέρα;».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι έμεινε ξύπνιος όλο το βράδυ. «Τι να κοιμηθώ ρε φίλε… Έχεις κάνει αγρότης; Ο αγρότης δεν έχει ώρα φίλε… Από την ώρα που θα ξυπνήσει έως το βράδυ, ο αγρότης είναι στο χωράφι. Μόνο η βροχή και το χιόνι μας σταματάει. Η μάνα μου στο χωράφι μας γέννησε. Εννέα μηνών, στο χωράφι μας γέννησε».

Αγρότες: Όλα όσα έγιναν στο Σύνταγμα – Τα τρακτέρ φεύγουν την Τετάρτη, στα μπλόκα θα αποφασίσουν για την επόμενη μέρα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ