Κολωνός: Συνελήφθη 33χρονος που σκότωνε συστηματικά ζώα – Η καταγγελία που οδήγησε στην φρικτή αποκάλυψη

Μία νέα φρικτή υπόθεση κακοποίησης ζώων με φερόμενο ως δράστη έναν 33χρονο, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Βίντεο-σοκ από το κέντρο της Αθήνας: Χτύπησε μέχρι θανάτου γάτα και την πήρε μαζί του – Σκληρές εικόνες

Η υπόθεση αποκαλύπτεται μετά την καταγγελία που έκανε πολίτης στις 5 Φεβρουαρίου 2023, στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού. Σύμφωνα με την καταγγελία, στον Βοτανικό, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο δράστης εθεάθη να έχει τυλίξει ένα γατάκι μέσα σε μία μπλούζα φούτερ και να την χτυπάει δυνατά και επανειλημμένα στο πεζοδρόμιο και το οδόστρωμα, ενώ στη συνέχεια μπήκε σε πυλωτή πολυκατοικίας που βρίσκεται στο σημείο και επανέλαβε την φρικτή πράξη του, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία, ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Μάλιστα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, ο δράστης τον εξύβρισε και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, κρατώντας μία πέτρα.

Υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστου, ενώ παρέδωσε στους αστυνομικούς και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που διαθέτει στην περιοχή του συμβάντος και στο οποίο καταγράφεται μέρος της κακοποίησης του τετράποδου. Παράλληλα, έδωσε στους αστυνομικούς και το φούτερ που είχε κηλίδες αίματος. Το γατάκι δεν βρέθηκε στο σημείο, ωστόσο, θεωρείται ότι είναι νεκρό.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από πολίτες στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα μία γυναίκα να αναγνωρίσει τον δράστη, καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είχε εμπλακεί σε παρόμοιο περιστατικό στο παρελθόν και είχε συλληφθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, στις 3 Δεκεμβρίου 2022. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τα στοιχεία ταυτότητας του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε στη συνέχεια από τον πολίτη που έκανε την αρχική καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, σε βάρος του 33χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, καθώς είχε παρέλθει το όριο του αυτοφώρου. Τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη στον Κολωνό το απόγευμα της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου 2023, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, έγινε κι άλλη φρικτή αποκάλυψη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν κουφάρια νεκρών ζώων μέσα στην κατοικία του 33χρονου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο φερόμενος ως δράστης, αφού κακοποιούσε τα τετράποδα, στη συνέχεια τα μετέφερε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή του Κολωνού. Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκαν και εκεί κουφάρια νεκρών ζώων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων, απειλή και εξύβριση και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εμπλέκεται σε παρόμοια αδικήματα.

Η εθελοντική ομάδα Empty the cages Athens είχε δημοσιεύσει στα social media το βίντεο ντοκουμέντο με την άγρια κακοποίηση του άτυχου ζώου. Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ