Κολωνός: Συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς της 12χρονης – «Ο 53χρονος ζητούσε γυμνές φωτογραφίες με τα αδέλφια της»

Συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς της 12χρονης, την οποία βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος στον Κολωνό.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ΑΝΤ1, προκαλώντας φρίκη και ανατριχίλα, ο 53χρονος ζητούσε γυμνές φωτογραφίες και με τα αδέλφια της.

Η γιαγιά του κοριτσιού τόνισε ότι «είμαστε σε άθλια κατάσταση, δεν μπορείτε να καταλάβετε… Η γυναίκα του πήγε σπίτι και προσπάθησε να πληρώσει την μάνα του παιδιού για να μη μιλήσει, να αποσύρει την καταγγελία και λέει η μάνα του «φύγε από ‘δω, μη σε θάψω». Δεν πληρώνεται η ψυχολογία του παιδιού και η τιμή του, ενός 12χρονου παιδιού με δέκα χιλιάρικα… ούτε με εκατομμύρια!  Δηλαδή, αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν ξέρω τι θα έκανα. Πώς κρατήθηκε η κοπέλα, γιατί είναι μια κοπελίτσα μικρή κι αυτή, είναι 35-36 χρόνων, παντρεύτηκε μικρή και έκανε παιδιά. Πώς κρατήθηκε… Δεν ξέρω,  εγώ δεν θα κρατιόμουν αν ήμουν στη θέση της».

Περιγράφοντας τον εφιάλτη που βίωνε η 12χρονη, η γιαγιά δήλωσε ότι «δεν αποκάλυψε το παιδί… το παιδί το είχα εδώ εγώ. Ερχόταν και ήταν συνέχεια άρρωστο: έκλαιγε, «πονάει το κεφάλι μου», «πονάει η κοιλιά μου», «πονάει εκείνο»… «Τί έχεις παιδί μου;». Δεν ήθελε το παιδί να μιλήσει. Το κράταγα εδώ, «μείνε μαζί μου, έλα να πάμε εδώ, έλα εκεί». Χτυπούσαν  τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και σηκώνονταν και έφευγε κλαίγοντας. Απλά ανακαλύψαμε όλα αυτά στο τηλέφωνο, στο τηλέφωνο τα βρήκαμε όλα αυτά.

Τα μηνύματα τα είδαν αυτοί που ξέρουν και τα παιδιά εδώ…  Είδαμε μόνο κάτι μηνύματα, ότι «να μπεις στο μπάνιο να βγάλεις γυμνές φωτογραφίες», «να βγάλει φωτογραφίες γυμνή και να τις ανεβάσεις», να του τις στείλει και όχι μόνο το μικρό κορίτσι, να βγάλει και από τις αδερφές του γυμνές και να τις στείλει!».

Μάλιστα, όπως προσέθεσε, «και ζητούσε φωτογραφίες. Δεν ξέρω και το μικρό που είναι 7 χρόνων αν ζητούσε κι από αυτό, αλλά για δυο αδελφές που έχει πιο μεγάλες, ζητούσε φωτογραφίες. Είδαμε τα μηνύματα τότε και βρίσαμε, δεν ξέραμε καν όμως ποιος είναι. Δεν ξέραμε ποιος είναι, είδαμε τα μηνύματα, τα σβήσαμε, τον πήραμε, τον βρίσαμε, τι να κάνουμε δεν ξέραμε… Τι να πω. Από τη μέση και κάτω έδειχνε τις φωτογραφίες, δεν έδειχνε το πρόσωπο. Στις φωτογραφίες δεν ήταν αυτός γυμνός. Εγώ είμαι δίπλα τους (ενν. στα παιδιά) μέρα νύχτα. Δεν τα αφήνω από κοντά, τα προσέχω… Είμαι κοντά στα παιδιά. Τα προσέχουμε τόσο πολύ που… δεν ξέρω πως έγινε αυτό, δεν ξέρω πώς έγινε».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ