Κολωνός: Ο 42χρονος είχε χτυπήσει την γιαγιά του και την «έστειλε» στο νοσοκομείο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την δράση του 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό και ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με την ανήλικη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής.

Ο 42χρονος, πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών, βρίσκεται σε πολυετή δικαστική διαμάχη με τα ξαδέλφια του κυρίως για οικονομικά ζητήματα. Όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται πρόκειται για βίαιο άνθρωπο, που είχε φτάσει στο σημείο να χτυπήσει την γιαγιά τους με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να μεταφερθεί με αιμάτωμα στο νοσοκομείο.

Ξάδελφός του μίλησε στην εκπομπή T-Live: «Σε ένα περιστατικό ο πατέρας έβριζε την γιαγιά μου, αυτό έγινε το 2014. Έβριζε την γιαγιά μου, την μητέρα του που έμεναν ακριβώς δίπλα, είναι μεσοτοιχία. Την πήρε η θεία μου γιατί θα πέθαινε εκεί, θα την πεθαίνανε την γιαγιά μου. Ηλικιωμένη 80 χρονών. Μία ημέρα την έβριζε ο θείος  μου και αυτά, πήγε ο πατέρας μου ‘τι κάνεις, δεν ντρέπεσαι, βρίζεις τη μάνα σου; Έλεγε αισχρά λόγια, μην σας τα πω. Και ο ίδιος (σσ. ο 42χρονος) χτύπησε τον πατέρα μου και την γιαγιά μου. Με αιμάτωμα στο κεφάλι πήγε η γιαγιά μου στο νοσοκομείο και ο πατέρας μου είχε άλλες σωματικές βλάβες. Έχουμε χαρτιά, δεν είναι ότι έτσι τα λέω εγώ».

Η θεία του, ανέφερε στην ίδια εκπομπή: «Ήταν ένας ζηλόφθονος άνθρωπος. Σε έβλεπε, γέλαγε, δεν σου μίλαγε. Δεν έβγαζες και λέξη από το στόμα του. Μας έχει εξοργίσει, μας έχει ντροπιάσει… Να τιμωρηθεί γιατί έχει τρία κορίτσια».

«Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα» λέει από την πλευρά του ένας συνάδελφος του 42χρονου, χαρακτηρίζοντάς τον ως «οικογενειάρχη».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ