Κολωνός: Καταθέτει στην Ασφάλεια η γυναίκα που κατήγγειλε ότι ο 53χρονος πήγαινε την 12χρονη στον οίκο ανοχής που διατηρεί

Αίσθηση προκάλεσε νωρίτερα η καταγγελία γυναίκας έξω από τα δικαστήρια ότι ο 53χρονος από τον Κολωνό φέρεται να πήγαινε την 12χρονη στον οίκο ανοχής που διατηρεί στο Γκάζι και την εξέδιδε. Η ίδια είπε μάλιστα, ότι ο κατηγορούμενος πήγαινε κι άλλα παιδιά.

Πρόκειται για την κα Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, η οποία, σύμφωνα με όσα μετέδωσε στον Realfm 97,8 και το «Κεντρικό Μαγκαζίνο» η Άννα Κανδύλη, βρίσκεται στην Ασφάλεια και καταθέτει τα όσα γνωρίζει για την φρικτή υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Στην αρχή προκλήθηκε σύγχυση σχετικά με την αξιοπιστία των λεγομένων της κα Κωνσταντίνας Καρατζιώτη, η οποία δήλωσε νέα πρόεδρος των Εκδιδόμενων Γυναικών Ελλάδος και η ιδιότητά της αμφισβητήθηκε.

Στη συνέχεια, όπως είπε η δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, η μαρτυρία της κρίθηκε βάσιμη. Ως εκ τούτου, πήγε να καταθέσει στην Ασφάλεια και να παραδώσει όσα στοιχεία έχει στη διάθεσή της στις Αρχές.

Σημειώνεται πάντως ότι η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλοπούλου δήλωσε στο enikos.gr ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με το Σωματείο και δεν έχει υπάρξει ούτε καν μέλος.

Τι κατήγγειλε η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη

Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη κατήγγειλε ότι ο 53χρονος πήγαινε την 12χρονη στον οίκο ανοχής για να την εκδώσει, ενώ ανέφερε ότι πήγαινε και άλλα παιδιά στον χώρο της.

Μεταξύ άλλων η κα Καρατζιώτη τόνισε ότι έχει στικάκι με υλικό από κάμερες και προτζέκτορα και φαίνεται το κορίτσι «φάτσα κάρτα», όπως είπε.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τους επώνυμους που φέρεται να εμφανίζονται σε αρχεία που περιέχει το στικάκι, ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες και πολιτικοί.

Σε ερώτηση πώς το επέτρεπε να συμβαίνει αυτό με τη 12χρονη, με ένα παιδί η ίδια, απάντησε ότι «δεν  το ήξερα εγώ, δεν ήμουν εκεί, ήταν η υπηρεσία εκεί. Αυτό γινόταν επί δύο μήνες, πριν από τρεις μήνες».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «κανείς δεν έκανε καταγγελία, γιατί φοβόταν. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά, και κάτι τσιγγανάκια και κάτι από τον Κολωνό ο 53χρονος».

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ