Κολωνός: Τι συμβαίνει με τα εμβάσματα σε λογαριασμό συγγενικού προσώπου της 12χρονης – Τα νέα στοιχεία

Σε πολλά επίπεδα συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό. Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο πρόσωπα από το περιβάλλον της ανήλικης να γνώριζαν κάτι για τον εφιάλτη που περνούσε το παιδί, αλλά και τυχόν εμπλοκή ενός μεγαλύτερου κυκλώματος παιδοφιλίας στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, εντοπίστηκαν κάποια εμβάσματα στον λογαριασμό συγγενικού προσώπου της 12χρονης. Πρόκειται για ποσά ύψους 50-80 ευρώ, τα οποία είχαν κατατεθεί πριν από την καταγγελία που έγινε σε βάρος του 53χρονου Ηλία Μίχου.

Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο γνώριζε κάτι για την κακοποίηση της 12χρονης. Ερευνάται, ωστόσο, για ποιον λόγο κατατέθηκαν αυτά τα χρήματα σε λογαριασμό του.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του κοριτσιού εργαζόταν ανά διαστήματα στο μαγαζί που διατηρεί ο 53χρονος στον Κολωνό.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των προσώπων που είχαν κακοποιήσει την 12χρονη ή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον ώστε να συναντηθούν μαζί της. Όπως έχει ήδη γράψει το enikos.gr οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει κάποια προφίλ που επικοινωνούσαν με εκείνα τα ψεύτικα που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος με φωτογραφίες και βίντεο του κοριτσιού.

Οι αστυνομικοί αναμένεται στη συνέχεια να δείξουν τις φωτογραφίες αυτών των προσώπων στην ανήλικη, μήπως τυχόν και αναγνωρίσει κάποιο απ’ αυτά τα άτομα και επιβεβαιώσει ότι την είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά. Μέχρι και αυτή την ώρα, αυτή η διαδικασία δεν έχει ξεκινήσει, όπως ξεκαθαρίζουν αρμόδιες πηγές.

Παντρεμένο ζευγάρι ήθελε ραντεβού με την 12χρονη – Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις του θείου της

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό που την βίαζε και την εξέδιδε ο 53χρονος.

Ο θείος της 12χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», είπε ότι στη λίστα των υποψήφιων βιαστών του παιδιού βρισκόταν και παντρεμένο ζευγάρι που επεδίωκε να κλείσει ερωτικό ραντεβού.

«Έστελνε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger και ακούω τη γυναίκα να λέει: «έλα κορίτσι μου». Μόλις ακούνε εμένα, το έκλεισε», είπε ο θείος της 12χρονης μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1.

Ο θείος του κοριτσιού είπε επίσης ότι ο 53χρονος είχε απειλήσει το παιδί για να το αναγκάσει να εκδίδεται. Η 12χρονη αποκάλυψε στην οικογένειά του ότι ο κατηγορούμενος την είχε απειλήσει ακόμη και με πιστόλι.

«Μας είπε προχθές ότι το απείλησε με ένα πιστόλι. «Θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένειά σου και θα πεινάσετε. Εμένα δεν με πιάνει κανένας και το ξέρεις, έχω επαφές». Σε άλλο σημείο, ο θείος είπε για τις απειλές:

«Θέλετε να έχετε να τρώτε, θα σου δίνω εγώ λεφτά, πράγματα από το μαγαζί. Πήγαινε στον κύριο να του μιλήσεις, τίποτα δεν θα σου κάνει, θα σου δώσει λεφτά».

Τις τρεις εβδομάδες που η Αστυνομία παρακολουθούσε τον 53χρονο, είχε ζητήσει από την οικογένεια να μην εμφανίζεται πουθενά. Το παιδί δεν πήγαινε στο μαγαζί του και όταν ο κατηγορούμενος τηλεφωνούσε στη 12χρονη, στο κινητό απαντούσε μια αστυνομικός. «Απαντούσε η αστυνομία σε ό, τι στέλνανε αυτοί. Δεν είχε πλέον το κινητό, μας το πήρε η Αστυνομία και παρακολουθούσε το κύκλωμα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ