Κολωνός: Ένταλμα σύλληψης για την μητέρα της 12χρονης – Οδηγείται στην ΓΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο συμβατικά αυτοκίνητα της Ασφάλειας μετέβησαν στο σπίτι της 12χρονης. Σε αυτά φέρεται να έχουν επιβιβαστεί η μητέρα της 12χρονης και τρία παιδιά της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ και εξετάζεται από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα το enikos.gr είχε αποκαλύψει ότι εντοπίστηκαν κάποια εμβάσματα στον λογαριασμό συγγενικού προσώπου της 12χρονης. Πρόκειται για ποσά ύψους 50-80 ευρώ, τα οποία είχαν κατατεθεί πριν από την καταγγελία που έγινε σε βάρος του 53χρονου Ηλία Μίχου.

Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο πρόσωπα από το περιβάλλον της ανήλικης να γνώριζαν κάτι για τον εφιάλτη που περνούσε το παιδί, αλλά και τυχόν εμπλοκή ενός μεγαλύτερου κυκλώματος παιδοφιλίας στην υπόθεση.

Προφυλακιστέοι ο 53χρονος και ο 42χρονος για τον βιασμό της 12χρονης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 53χρονος και ο 42χρονος μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους στην 33η τακτική ανακρίτρια Αθηνών για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο 53χρονος ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη, υποστηρίζοντας ότι ήταν με την συναίνεσή της. Τήρησε όμως το δικαίωμα της σιωπής που προβλέπεται εκ του νόμου σε ό,τι αφορά τις άλλες κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και ο 42χρονος κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με την 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής. Φέρεται να υποστήριξε πως την αμοιβή την έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενό του.

Σε δήλωσή της η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε πως αύριο το παιδί θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης. Η δικηγόρος χαρακτήρισε βάσιμη την μαρτυρία της γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ