Κολωνός: Ακόμη τέσσερις άνδρες κατονόμασε η 12χρονη – «Τα χρήματα τα έδινα στον Μίχο»

Η 12χρονη από τον Κολωνό έδινε τα χρήματα από τα ραντεβού της φρίκης στον 53χρονο Ηλία Μίχο και σε κανέναν άλλον, όπως κατέθεσε η ίδια στις Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες. Είπε, επίσης, ότι στο σπίτι της δεν άνοιγε το κινητό της τηλέφωνο γιατί φοβόταν μην δουν κάτι τα αδέλφια της και το πουν στην μητέρα της.

Της Άννας Κανδύλη 

Είναι ενδεικτικά τα όσα κατέθεσε το παιδί, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.

Ερώτηση: Σε εσένα έδιναν τα χρήματα, στο χέρι;
12χρονη: Ναι.
Ερώτηση: Τι χρήματα σου έδιναν;
12χρονη: 50 ευρώ, κάπου εκεί.
Ερώτηση: Ήταν διαφορετικές οι τιμές;
12χρονη: Όχι, εκεί ήταν στα 50.
Ερώτηση: Τα 50 ευρώ τι τα έκανες μετά εσύ;
12χρονη: Πήγαινα και τα έδινα σε αυτόν.
Ερώτηση: Έδινες σε κάποιον άλλον;
12χρονη: Όχι ποτέ, γιατί θα μου έλεγαν πού τα βρήκες.

«Στο σπίτι δεν άνοιγα το τηλέφωνο. Έπαιζα μόνο παιχνίδια γιατί φοβόμουν μην δουν τα αδέλφια μου κάτι και το πουν  στη μαμά μου», κατέθεσε, επίσης, το 12χρονο παιδί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα ονόματα των ανδρών που την βίασαν τα είχε καταχωρημένα στο κινητό της τηλέφωνο ως γυναικεία.

Στην κατάθεσή της στις αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ανήλικη ανέφερε τουλάχιστον τέσσερα μικρά ονόματα ανδρών, πέραν των δύο προφυλακισμένων, που όπως κατήγγειλε την βίασαν.

Τα εμβάσματα στον λογαριασμό της μητέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης έχουν εντοπιστεί δύο επώνυμα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ, από λογαριασμό του Ηλία Μίχου, τον μήνα Ιούλιο.

«Θα σου φάω το λαρύγγι»: Τα μηνύματα που αντάλλαξαν η μητέρα της 12χρονης με τον Μίχο

Μετά τις αποκαλύψεις, η μητέρα της 12χρονης αντάλλαξε μηνύματα με τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

«Με το ανήλικο ήθελες να πας; Θα βρω τη γυναίκα και το γιο σου. Όλα τα έχω,  έχω χάσει πάσα ιδέα, ο τάφος σου θα γίνει. Με το 12χρονο ρε; Θα σε θάψω», έγραψε η μητέρα του κοριτσιού.

Σε άλλο σημείο, του έστειλε: «Πάει η ζωή μου. Σε καλώ όλη νύχτα πήγαινες και στον Άγιο Αρσένιο ανώμαλε θα σου φάω το λαρύγγι όλοι θα μάθουν τι είσαι».

Ηλία Μίχος: Ηρέμησε, έλα να τα πούμε.

Μητέρα 12χρονης: Να το ανοίξεις εκεί που πρέπει το στόμα σου εκεί που θα σε πάρουν σηκωτό. Δεν τη γλιτώνεις σήμερα μας έχεις τρελάνει.

Ηλίας Μίχος: Τα είπατε όλα στη γυναίκα μου, οκ.

Η μητέρα έστειλε στον κατηγορούμενο και ένα screenshot με τις συνομιλίες του με το παιδί, όπου αυτός της λέει «θέλω να κάνουμε έρωτα», «κάνε μου…», «κάνε… και στείλε μου βίντεο».

Μητέρα: Τι έχεις να πεις;

Ηλίας Μίχος: Οκ εγώ είμαι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ