Κολλέγιο Αθηνών: Δεν έγινε κάποιο επεισόδιο, ούτε διαπράχθηκαν αδικήματα λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Δεν προκλήθηκε κάποιο επεισόδιο, ούτε καταγράφηκε διάπραξη αδικημάτων αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τα όσα έγιναν την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στο Κολλέγιο Αθηνών, στο Ψυχικό.

Κολλέγιο Αθηνών: Ο καβγάς σε καφετέρια και η εισβολή στο σχολείο για εκδίκηση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Σχετικά με διερεύνηση πληροφοριών που αναφέρθηκαν μεσημβρινές ώρες χθες (19-01-2023) στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και αφορούσαν στην παρουσία εξωσχολικών ατόμων σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην περιοχή του Ψυχικού, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Κολλέγιο Αθηνών: Τι κατέθεσε μαθητής που είδε τους δύο εξωσχολικούς – Ποιον έψαχναν

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και σε συνεργασία με το προσωπικό του ιδρύματος ελέγχθησαν οι χώροι αυτού, χωρίς να διαπιστωθούν τα καταγγελόμενα.

Από την επακόλουθη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προέκυψε ότι, πρωινές ώρες της 19-01-2023, δύο ανήλικοι ημεδαποί, μαθητές λυκείου της ίδιας περιοχής, εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο του ανωτέρω ιδρύματος με σκοπό να συναντήσουν φίλους τους που φοιτούν σε αυτό, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν οποιοδήποτε επεισόδιο.

Λήξη συναγερμού στο Κολλέγιο Αθηνών – Η αναφορά για εξωσχολικούς με μαχαίρια, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και η ανακοίνωση του σχολείου

Κατόπιν των ανωτέρω δεν προέκυψε η διάπραξη αδικημάτων και το σχετικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ