Ρόδος: «Τελευταία που ασχολιόταν με τα μοναστήρια ήταν λίγο χαμένη» – Τι λέει ο αδελφός της 44χρονης που εξαφανίστηκε

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης της 44χρονης μητέρας από τη Ρόδο, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν όταν πήγε την κόρη της στο σχολείο, το πρωί της Δευτέρας.

Ρόδος: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 44χρονης – Το «μοναστήρι» και τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας

Την επόμενη ημέρα το αυτοκίνητό της βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε ερημική τοποθεσία, ενώ μέσα δεν βρέθηκαν ίχνη τραυματισμού, ούτε κάποια προσωπικά στοιχεία της 44χρονης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν μαρτυρίες πως η αγνοούμενη μητέρα ρωτούσε περαστικούς για το πού βρίσκεται το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην περιοχή Αρχαγγέλου και Μαλώνας, όπου κι εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της.

Silver alert για την εξαφάνιση της 44χρονης στη Ρόδο – Πού στρέφονται οι έρευνες

Ο αδελφός της 44χρονης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Οι έρευνες συνεχίζονται, είναι η τέταρτη μέρα που δεν έχουμε βρει κάτι, με εθελοντικές ομάδες. Ήμασταν μια χαρά αδέλφια, αγαπημένα. Τον τελευταίο καιρό είχαμε ψιλοχαθεί λίγο, όχι κάτι περίεργο. Τελευταία που ασχολιόταν με τα μοναστήρια, με τις εκκλησίες, ήταν λίγο χαμένη, φαινόταν σαν να την απασχολεί κάτι» περιέγραψε αρχικά,

Όπως είπε ο αδελφός της 44χρονης, «σε εμένα δεν είχε πει τίποτα. Έφυγε και στο παρελθόν αλλά όχι σαν εξαφάνιση. Ο σύζυγός της γνώριζε πού πήγε. Το μόνο που θέλω είναι όποιος μπορεί να βοηθήσει να βρεθεί η αδερφή μου και να είναι καλά».

Ρόδος: Προς κάθε κατεύθυνση οι έρευνες για την 44χρονη αγνοούμενη – Η μαρτυρία που δίνει νέα τροπή

Το ίδιο ισχυρίστηκε στο Star και ο πατέρας της γυναίκας. «Είχε μπλέξει με έναν που κάνει τον παπά και δεν μπορούσε να ξεμπλέξει. Πήγε το παιδί στο σχολείο και μετά το παράτησε, δεν πήγε να το πάρει» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 44χρονης.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τον σύζυγό της είχε φύγει κι άλλες φορές από το σπίτι, αλλά πάντα επέστρεφε. Ωστόσο, ο κτήτορας της Μονής, στην οποία φέρεται να πήγαινε τακτικά η 44χρονη είπε στην εκπομπή ότι η γυναίκα είχε πολλά προβλήματα στον γάμο της και είχε αυτοκτονικές τάσεις.

«Είχε πολλά προβλήματα, όπως και με τον σύζυγό της. Της μιλούσαμε εμείς, όπως και άλλοι άνθρωποι να κάνει υπομονή. Να τα δει διαφορετικά τα πράγματα. Γιατί είχε τάσεις αυτοκτονικές και είχε φύγει ξανά, εξαφανίστηκε. Έλεγε “την άλλη φορά που θα φύγω δε θα με ξαναδείτε”», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ