Κολλάτος: θα ανεβάσω πάλι τα πανό

Κολλάτος: θα ανεβάσω πάλι τα πανό

 

Την Πέμπτη το βράδυ, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, θα «ανεβάσει» και πάλι στο μπαλκόνι του σπιτιού του τα δύο πανό με τη Μέρκελ και τον Χίτλερ, όπως ο ίδιος ανακοινώνει, μέσω της επιστολής που έστειλε στο enikos.gr.

 

Διαβάστε την επιστολή του κ. Κολλάτου:

«Την Πέμπτη το βράδυ στις 21.00μ.μ θα ανεβάσω ξανά στο σπίτι μου τα δυο πανό που είχα ανεβάσει και  η αστυνομία επειδή ενοχλήθηκε η Γερμανική Πρεσβεία , με συνέλαβε και χωρίς την έγκρισή μου τα κατέβασε μπαίνοντας σπίτι μου. Δικάστηκα και αθωώθηκα. Η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι κόλαφος για την αστυνομική αυθαιρεσία .Το Δημόσιο καταδικάστηκε να πληρώσει τα   έξοδα της δίκης και η αστυνομία υποχρεώθηκε να μου επιστρέψει τα πανό. Για την ανάρτηση των πανό την Πέμπτη το βράδυ καλώ όλους τους φίλους μου , όλους αυτούς που μου συμπαραστάθηκαν στις δυο συλλήψεις  να γιορτάσουμε. Θα είναι κοντά μας πολύ καλοί τραγουδιστές και θα προβάλω απόσπασμα από την  καινούργια μου ταινία «Η εκτέλεση του Διόνυσου».

Είναι μια μικρή νίκη απέναντι σε όλους αυτούς που πιστεύουνε ότι μπορούν να μπαίνουν σπίτι μας και να ασεβούν στους νόμους . Τα πανό θα μείνουνε αναρτημένα όλο το καλοκαίρι, να τα βλέπει ο Γερμανός Πρέσβης και οι Γερμανοί που θα πηγαίνουν στην Πρεσβεία. Δεν ξεχάσαμε τα Γερμανικά εγκλήματα ούτε τα χρέη των Γερμανών προς την Ελλάδα .Για την χώρα μας η Ελευθερία της Έκφρασης είναι ιερή , κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα . Η απόφαση του δικαστηρίου για την ανάρτηση των πανό το θύμισε σ’ όσους το ξεχάσανε.

Ευχαριστώ το ΣΤΑΡ  που πρόβαλε θετικά το θέμα, η βοήθειά του ήταν πολύτιμη».

 

 

Ο κ. Κολλάτος, εκτός των άλλων απευθύνει και πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου στον Γερμανό Πρέσβη, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μένει απέναντί του, και τον καλεί στο σπίτι του, «με αποζημιώσεις ή χωρίς» για να γλεντήσουν μαζί:

 

«Εξοχότατε κύριε Πρέσβη,

Εγώ και οι φίλοι μου του Πόρτα-Πόρτα , αποφασίσαμε να σας καλέσουμε στη γιορτή που θα κάνουμε την Πέμπτη 6 Ιουνίου και ώρα 21.00μ.μ στη Λουκιανού 8Α  στο σπίτι μου απέναντι από την Πρεσβεία σας , με την ευκαιρία της ανάρτησης των δυο σχετικών με τις Ελληνογερμανικές  σχέσεις πανό . Σας περιμένουμε , με ή χωρίς γερμανικές αποζημιώσεις , να γλεντήσετε μαζί μας ακούγοντας μαντινάδες από την αγαπημένη σας Κρήτη.

Ο γείτονάς σας,

Δημήτρης Κολλάτος»

 

Δείτε επίσης:

Κολλάτος: “Κάλεσα τον Γερμανό Πρέσβη στο σπίτι μου”

Κολλάτος: «Η Ρεπούση λέει βλακείες»

 

Τα πανό που θα ανεβάσει ο κ. Κολλάτος:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ