Κιβωτός του Κόσμου: Τι θα ισχυριστεί ο πατήρ Αντώνιος στην κατάθεσή του την Δευτέρα

Εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη θα δώσει την προσεχή Δευτέρα ο πατήρ Αντώνιος, καθώς έχει λάβει κλήση από την Εισαγγελία, προκειμένου να δώσει ανωμοτί κατάθεση για κακουργηματική ασέλγεια σε βάρος δυο ανήλικων φιλοξενούμενων, αλλά και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες ανήλικων τροφίμων.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Γιατί αναβλήθηκε η προβολή της συνέντευξης του πατρός Αντωνίου

Εκτιμάται ότι ο πατήρ Αντώνιος δεν πρόκειται να προσέλθει ο ίδιος, αλλά θα εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η πλευρά του πατρός Αντωνίου φαίνεται πως θα επιχειρήσει να πλήξει την αξιοπιστία του 19χρονου βασικού μάρτυρα, ο οποίος άνοιξε πρώτος τον «χορό» των καταγγελιών για την «Κιβωτό του Κόσμου» και τον ίδιο τον ιδρυτή της.

Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας, ανεβαίνω Γολγοθά» – Τι δήλωσε ο πατέρας Αντώνιος

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, από την πλευρά του πατρός Αντωνίου αναμένεται να υποστηρίξουν πως ο 19χρονος είναι άτομο με παραβατική συμπεριφορά και ότι οι μαρτυρίες του δεν ευσταθούν. Μάλιστα, αναμένεται να δείξουν και ένα παλαιότερο βίντεο, στο οποίο ο 19χρονος μιλούσε με «υμνητικά λόγια» για την «Κιβωτό».

Επιπλέον, θα ισχυριστούν ότι ο 19χρονος είχε ανάμιξη με την υπόθεση κλοπής χρημάτων από την δομή του Βόλου, ενώ θα υποστηρίξουν πως τα όσα κατήγγειλε ο 19χρονος περί ασέλγειας από τον πατέρα Αντώνιο δεν έχουν συμβεί ποτέ.

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα κατάθεση-σοκ του 19χρονου για τον πατέρα Αντώνιο

Ο πατήρ Αντώνιος αναμένεται να δώσει εξηγήσεις και για τα περιστατικά κακοποίησης σε βάρος παιδιών, που έχουν καταγγελθεί ότι σημειώθηκαν σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», όπως στην Χίο, τον Βόλο και τα Ιωάννινα.

Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά της «Κιβωτού», αναμένεται να διατυπωθεί ο ισχυρισμός ότι όλα έβαιναν καλώς, ενώ ειδικά για την αγορά του ακινήτου στα Ιωάννινα θα λεχθεί πως τα χρήματα προέρχονταν από πώληση ακινήτου στη Ραφήνα.

.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ