«Κιβωτός του Κόσμου»: Γιατί αναβλήθηκε η προβολή της συνέντευξης του πατρός Αντωνίου

Αναβλήθηκε η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του πατρός Αντωνίου, σχεδόν 1,5 μήνα μετά τις συγκλονιστικές καταγγελίες περί ασέλγειας και κακοποίησης παιδιών που διαμένουν σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα των αρχών για την διαχείριση των οικονομικών του Οργανισμού.

Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας, ανεβαίνω Γολγοθά» – Τι δήλωσε ο πατέρας Αντώνιος

Η εν λόγω συνέντευξη, η οποία έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί, ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας. Την επόμενη ημέρα, ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, που πήρε την συνέντευξη από τον πατέρα Αντώνιο, εξήγησε ότι η προβολή της ματαιώθηκε, προκειμένου οι συνεργάτες του ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου» να την δουν και να κρίνουν εάν χρειάζεται να γίνει μοντάζ για κάποια από τα λεγόμενα του πατρός Αντωνίου. Η δήλωσή του αυτή, έχει προκαλέσει αίσθηση.

«Ο πατήρ Αντώνιος μία αγωνία έχει, τα παιδιά…», λέει αρχικά ο δημοσιογράφος και συνεχίζει αναφερόμενος στην συνέντευξη: «Μαγνητοσκοπήθηκε. Η κανονική εκπομπή βρίσκεται στα χέρια του πατρός Αντωνίου και των συνεργατών του, να τη δουν γιατί μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να ειπωθεί. Κι εγώ δεν είμαι εδώ για να κάνω λάθη. Δεν γίνεται να ζητώ από τους συναδέλφους μου να τηρούν την δεοντολογία κι εγώ να την καταστρατηγώ».

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα κατάθεση-σοκ του 19χρονου για τον πατέρα Αντώνιο

«Έστειλα λοιπόν την κανονική εκπομπή στον πατέρα Αντώνιο και στο στενό του επιτελείο να την δουν. Μεταξύ αυτών και ο πατήρ Ευάγγελος, γιατί ο πατήρ Ευάγγελος είναι ο άγγελος που σκεπάζει τον πατέρα Αντώνιο. Είναι ο άνθρωπος που τον στηρίζει και ηθικά και ουσιαστικά», συνεχίζει ο ίδιος και επαναλαμβάνει: «Να την δει, να την εγκρίνει και αν πρέπει να κοπεί κάτι…».

Όπως ενημέρωσε στη συνέχεια, η συνέντευξη θα προβληθεί εντός της εβδομάδας, «μόλις μου πουν είναι οκ, και αυτό σημαίνει δεοντολογία». Δείτε το βίντεο:

Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν έμεινα ποτέ μόνος με τα παιδιά» – Τι δηλώνει ο πατήρ Αντώνιος μετά την κλήση από τους εισαγγελείς

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ