Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 24χρονος ράπερ που διέπραξε 8 ένοπλες ληστείες μέσα σε δύο ώρες

Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 24χρονου ράπερ που είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο για μπαράζ ένοπλων ληστειών στη Θεσσαλονίκη, όταν σε διάστημα δύο ωρών λήστεψε τέσσερα φαρμακεία, τρία καταστήματα τυχερών παιχνιδιών και ένα μίνι-μάρκετ, με συνολική λεία άνω των 7.000 ευρώ, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν εισαγγελικής διάταξης.

Στη φυλακή ο 23χρονος ράπερ για τις 8 ένοπλες ληστείες μέσα σε δύο ώρες

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για τον Γεώργιο Οντισβίλι (του Μιχαήλ και της Μάιας) που γεννήθηκε στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Μετά την απολογία του στον Ανακριτή Θεσσαλονίκης είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος. Ο 24χρονος κατηγορούμενος που δηλώνει καλλιτέχνης της ραπ μουσικής είχε αποφυλακιστεί πριν από πέντε μήνες, εκτίοντας ποινή για παρόμοιες πράξεις. Επιστρέφοντας σε καθεστώς ελευθερίας φαίνεται όμως πως συνέχισε την εγκληματική του δράση, διαπράττοντας τη μία ληστεία μετά την άλλη.

Εκτός από τις οκτώ συγκεκριμένες ληστείες για τις οποίες είχε συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία, προέκυψαν άλλες τέσσερις, το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα, σε μίνι-μάρκετ και ζαχαροπλαστείο.

Απολογούμενος στον ανακριτή, ο 23χρονος φέρεται να αποδέχθηκε τις πράξεις του και επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής φύσεως και τοξικοεξάρτησης. Ζήτησε δε, τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για την επιβεβαίωση των ισχυρισμών του.

Όπως επισημαίνει η Ελληνική Αστυνομία, «παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388318, 2310-388319, 2310-388320 και 2310-388328 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Η διάταξη θα έχει ισχύ έξι μηνών και σκοπός είναι να αναγνωριστεί από τυχόν άλλους παθόντες ή άτομα που γνωρίζουν για τη δράση του. Η διάταξη αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ