Στη φυλακή ο 23χρονος ράπερ για τις 8 ένοπλες ληστείες μέσα σε δύο ώρες

Στη φυλακή επέστρεψε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 23χρονος ράπερ που κατηγορείται ότι διέπραξε οκτώ ληστείες το βράδυ της περασμένης Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι μέσα σε διάστημα δύο ωρών έκανε ένοπλες ληστείες σε τέσσερα φαρμακεία, τρία καταστήματα τυχερών παιχνιδιών κι ένα μίνι – μάρκετ στις περιοχές της Νεάπολης, των Αμπελοκήπων, της Καλαμαριάς και της Χαριλάου, με συνολική λεία που υπερβαίνει τις 7.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε αποφυλακιστεί μόλις πριν από τέσσερις μήνες εκτίοντας ποινή για παρόμοιες πράξεις.

Ωστόσο, φαίνεται πως συνέχισε την εγκληματική δράση του όταν βγήκε από τη φυλακή. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκτός από τις οκτώ παραπάνω ληστείες, φέρεται να είχε «χτυπήσει» το προηγούμενο διάστημα άλλες τέσσερις φορές σε μίνι – μάρκετ και ζαχαροπλαστείο.

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, ο 23χρονος φέρεται να αποδέχθηκε τις πράξεις του και επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής φύσεως και τοξικοεξάρτησης. Ζήτησε δε, τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για την επιβεβαίωση των ισχυρισμών του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ