Κιβωτός του Κόσμου: «Φοβούνται και κλαίνε» τα θετά παιδιά του πατέρα Αντωνίου – Τι λέει η θεία των διδύμων από το Κονγκό

«Αυτά τα δύο παιδιά, σε μία πολύ μικρή ηλικία, 2 ετών, χάσανε τον θείο μου (σ.σ. τον πατέρα τους) ξαφνικά από καρδιά. Λίγο μετά χάνουν τη μάνα τους, χάνουν ό,τι ξέρουν και ό,τι είναι σταθερά γι’ αυτούς. Φεύγουνε, τα φέρνουμε εδώ, θεωρώντας ότι κάνουμε ότι καλύτερο και εμείς, προκειμένου να μην μείνουν στο Κονγκό στην μέση του πουθενά, μέσα σε εμφυλίους και τέτοια και μέσα στην φτώχια, αφού μπορούσαμε να κάνουμε κάτι» λέει η θεία των διδύμων που έχει υιοθετήσει ο πατέρας Αντώνιος.

Κιβωτός του Κόσμου: Παιδιά δουλεύουν σκληρά μέσα σε δομή – ΒΙΝΤΕΟ

Η θεία των δύο παιδιών που σε ηλικία 10 ετών ήρθαν στην Ελλάδα από το Κονγκό, μίλησε στο Live News για το πώς βιώνουν την κατάσταση ύστερα από τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου»: «Αυτά τα δύο παιδιά, αυτήν την στιγμή τραβάνε ένα άλλο ζόρι, γιατί εκεί που είχαν μία ασφάλεια και δύο ανθρώπους, καταλαβαίνετε τι γίνεται με όλες αυτές τις δημοσιεύσεις και τι γίνεται γι’ αυτά τα παιδιά». Επίσης αναφέρει πως τα δύο αγόρια βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο της «Κιβωτού».

«Μία εβδομάδα δεν πήγαν στη δουλειά τους, είχαμε διάφορες επιθέσεις λεκτικές, φραστικές, τα κυνηγήσαν. ‘Α είστε οι γιοι του παπά, πάρε να έχεις’. Τα έχουν σταυρώσει και λένε: ‘δε θέλουμε να βγούμε’ και κλαίνε και στεναχωριούνται και μου λένε: ‘έλεος, τι φταίμε εμείς;’».

«Κιβωτός του Κόσμου»: Σφαγείο με 15χρονους εκδορείς στη δομή του Βόλου – Το μίνι μάρκετ και η παιδική εργασία

Στην συνέχεια αναφέρει πώς μετά τον θάνατο των γονέων τους ήρθαν στην Ελλάδα: «Έρχονται στην Ελλάδα λοιπόν και μένουν με τον Πατέρα (Αντώνιο) διότι μιλάνε γαλλικά, δεν ξέρουν ελληνικά».

Τα παιδιά πήγαν σχολείο στη Λεόντειο Σχολή. Τα δίδακτρα, ένα μέρος ,θα τα καλύψει το ίδιο το σχολείο και τα υπόλοιπα ο πατήρ Αντώνιος, ο οποίος θα υιοθετήσει μάλιστα τα δύο αγόρια από το Κονγκό.

«Κιβωτός του Κόσμου»: «Το παιδί είναι πολύ τρομαγμένο» – Τι λέει η μητέρα του 15χρονου που ερευνάται αν έχει πέσει θύμα ασέλγειας

«Καμία χλιδάτη ζωή»

Αναφερόμενη στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και στα σχόλια για «χλιδάτη » ζωή υποστήριξε: «Πήγαν φαντάροι, ο ένας σπουδάζει, εργάζονται ως σερβιτόροι. Καμία χλιδάτη ζωή. Επειδή είδαν κάποιες φωτογραφίες, δηλαδή Χριστούγεννα άμα ντυθεί κάποιος ή έχει μία φωτογραφία σημαίνει ότι κάνει χλιδάτη ζωή;».

Οι βιολογικοί συγγενείς των παιδιών εξακολουθούν να έχουν την καλύτερη γνώμη για τον πατέρα Αντώνιο τονίζοντας ωστόσο πως δεν γνωρίζουν τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες: «Δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται πίσω από κλειστούς τοίχους πουθενά. Δεν μπορώ να ξέρω για τον Βόλο, την Καλαμάτα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ