«Κιβωτός του Κόσμου»: Έφοδος της αστυνομίας και στην δομή στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων

Έφοδο πραγματοποιεί αυτή την ώρα η αστυνομία και στην δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων.

Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδοι της αστυνομίας σε όλες τις δομές για να μην καταστραφούν έγγραφα και στοιχεία

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την αιφνιδιαστική έρευνα διενεργούν αστυνομικοί της ασφάλειας Ιωαννίνων, οι οποίοι μαζί με δικαστικό λειτουργό πέρασαν την πόρτα της δομής μετά τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η έφοδος πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διέταξε η εισαγγελία ανηλίκων και οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία που μπορεί να ρίξουν «φως» στην υπόθεση των καταγγελιών περί ασέλγειας και κακοποίησης ανηλίκων σε δομές της «Κιβωτού».

Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος της Αστυνομίας στη δομή της Καλαμάτας

Σημειώνεται ότι χθες η εκπομπή LiveNews μετέδωσε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες και η δομή της «Κιβωτού» στην Πωγωνιανή δεν διαθέτει άδεια ίδρυσης και λειτουργίας. Το ίδιο φέρεται να συμβαίνει, επίσης, με την δομή της Καλαμάτας αλλά και της Κόνιτσας.

Κιβωτος Πωγωνιανή

Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονίζει 8χρονος – Η τιμωρία στο κλουβί και το «καψόνι» με χαλασμένο φαγητό

Κιβωτός Πωγωνιανή

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr η οικονομική αστυνομία έχει ζητήσει απ’ όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις, όπου βρίσκονται δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», να κάνουν ελέγχους με απώτερο σκοπό να μην καταστραφούν πολύτιμα στοιχεία για την έρευνα μετά το «τσουνάμι» καταγγελιών.

Μετά την χθεσινή έφοδο στην δομή της Χίου, σήμερα έγινε έρευνα και στις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού» στην Καλαμάτα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι εντολές που έχουν οι αστυνομικοί είναι να πάρουν όλα τα έγγραφα που υπάρχουν για οικονομικές δοσοληψίες, αλλά όσα αφορούν στην λειτουργία των δομών. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να αποτρέψουν ενδεχόμενη προσπάθεια από πρώην στελέχη του Δ.Σ. της ΜΚΟ να πάρουν έγγραφα και τα καταστρέψουν πριν φτάσουν στα χέρια των Αρχών.

ΦΩΤΟ: ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ