Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός, Λεωφόρος Κηφισίας και Αττική Οδός – Δείτε LIVE πού υπάρχουν προβλήματα

Αυξημένη είναι για ακόμη μία ημέρα η κίνηση σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, καθώς αυτή την ώρα παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στις λεωφόρους Κηφισού και Κηφισίας, αλλά και στην Αττική Οδό.

Συγκεκριμένα, σημαντικά προβλήματα καταγράφονται στην άνοδο του Κηφισού με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται μετ’ εμποδίων από το Μοσχάτο μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στην κάθοδο από την Κηφισιά έως και το Αιγάλεω και από του Ρέντη ως την έξοδο προς Πειραιά.

Παράλληλα, στην άνοδο της Κηφισίας σημειώνονται προβλήματα από το ύψος της Κατεχάκης έως την Εθνικής Αντιστάσεως, ενώ στο «κόκκινο» είναι και το τμήμα καθόδου της Λεωφόρου με την κίνηση να ξεκινάει από το Μαρούσι και να φτάνει έως και το Κολλέγιο Αθηνών.

Tην ίδια στιγμή, σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται και στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Βασιλίσσης Σοφίας, την Πανεπιστημίου, την Σταδίου, την Αμαλίας, την Ακαδημίας αλλά και την Βασιλέως Γεωργίου.

Ταυτόχρονα, oπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί και στη λεωφόρο Συγγρού από το ύψος του σταθμού του Μετρό Φίξ έως και τους Στύλους Ολυμπίου Διός. Επιπλέον υπάρχει κίνηση και στα δύο ρεύματα της Αλεξάνδρας αλλά και της Πειραιώς από την Ιερά Οδό έως και την Ομόνοια.

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση

Σχετικά με την κίνηση στην Αττική Οδό τα σημαντικότερα προβλήματα καταγράφονται στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον Γέρακα έως και τη Μεταμόρφωση, ενώ στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο η κίνηση ξεκινά από τη Μεταμόρφωση έως και την έξοδο της Πεντέλης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ