Κίνηση: «Φράκαρε» ο Κηφισός – Κλείνει στις 10:00 το κέντρο για την μαθητική παρέλαση

Αυξημένη είναι η κίνηση το πρωί της Παρασκευής 24/3 στους δρόμους της Αθήνας ενώ στις 10:00 θα “κλείσει” το κέντρο λόγω της μαθητικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου.

Η μεγάλη συμφόρηση που προκλήθηκε νωρίτερα στον Κηφισό εξαιτίας διπλής καραμπόλας, συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα. Τα αυτοκίνητα στο ρεύμα προς Λαμία σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων και οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες. Στο ρεύμα προς Πειραιά, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Στην Αττική Οδό παρατηρούνται μικρές καθυστερήσεις στην έξοδο για Λαμία, τόσο στο ρεύμα προς Ελευσίνα όσο και προς Αεροδρόμιο.

 

Δείτε εδώ LIVE την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Κλείνει στις 10:00 το κέντρο λόγω μαθητικής παρέλασης – Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε ισχύ τέθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχει ανακοινώσει η ΕΛ.ΑΣ. για την Αθήνα από σήμερα 24 έως και τις 25 Μαρτίου λόγω της διεξαγωγής της μαθητικής και της στρατιωτικής παρέλασης, αντίστοιχα, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, απαγορεύεται σταδιακά η στάση και στάθμευση, καθώς και η κυκλοφορία των οχημάτων, ως εξής:

Παρασκευή 24.03.2023:

Απαγόρευση στάσης & στάθμευσης από 06:00 ώρα και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από 10:00 ώρα μέχρι πέρατος της μαθητικής παρέλασης στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς:

Απαγόρευση στάσης & στάθμευσης και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από 06:00 ώρα της 24/03/2023 μέχρι πέρατος της Στρατιωτικής παρέλασης της 25/03/2023 στις κατωτέρω οδούς και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό:

Αχιλλέως, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Θερμοπυλών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Απαγόρευση στάσης & στάθμευσης και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από 12:00 ώρα της 24/03/2023 μέχρι 19:30 ώρα της 25/03/2023 στην ανώνυμη οδό που οδηγεί από τον Περιφερειακό Λυκαβηττού στο Λόφο Λυκαβηττού.

Σάββατο 25/03/2023:

Απαγόρευση στάσης & στάθμευσης και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από 06:00 ώρα μέχρι πέρατος της Στρατιωτικής παρέλασης στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς και στις κάθετες αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό:

Απαγόρευση στάσης & στάθμευσης και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από 06:00 ώρα μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ως εξής:

Επίσης, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ κατά τα παραπάνω χρονικά διαστήματα θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Τέλος, η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, λεωφόρους και πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Exit mobile version