Κίνηση: «Έμφραγμα» σε Αττική Οδό και Κηφισό λόγω τροχαίου – Δείτε LIVE ποιοι δρόμοι βρίσκονται στο «κόκκινο»

Οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται σε πολλούς κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής αυτή την ώρα, καθώς η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» επικρατεί στην Αττική Οδό, στο ρεύμα Ελευσίνα, και στην άνοδο του Κηφισού, λόγω τροχαίου που συνέβη κοντά στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Συγκεκριμένα, μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Λαμία, λόγω τροχαίου ατυχήματος που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/9), ενώ για τον ίδιο λόγο έχει επιβαρυνθεί η κυκλοφορία και στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Σε ανακοίνωση της Αττικής Οδού επισημαίνεται ότι καταγράφονται καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών στο ρεύμα προς Ελευσίνα, μετά την Ανθούσα έως την έξοδο για Λαμία, λόγω ατυχήματος στην Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία.

Καθυστερήσεις 10 έως 15 λεπτών παρατηρούνται και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο της Αττικής Οδού, από τον κόμβο του Ηρακλείου έως τον κόμβο της Κηφισίας.

Η κατάσταση δεν είναι πολύ καλύτερη και στους υπόλοιπους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, από Δαφνί έως Περιφερειακή Αιγάλεω, στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) από Λ. Αθηνών έως την Αχαρνών, στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) από την Καλυφτάκη έως τον Κόκκινο Μύλο, στην κάθοδο της Αλεξάνδρας, στην Μεσογείων, στην Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη), στην άνοδο της Κηφισίας, στην κάθοδο της Κηφισίας από το ύψος της Φιλοθέης, στην κάθοδο της Βασ. Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Λ. Συγγρού και στη Λ. Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, από τον Αγ. Κοσμά έως την Λ. Καλαμακίου.

Μποτιλιάρισμα επικρατεί, επίσης, και στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημίου, στην Σταδίου και στην Βασ. Αμαλίας.

Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ