Κήλη: Πότε πρέπει να αντιμετωπίζεται;

Κήλη: Πότε πρέπει να αντιμετωπίζεται;

 

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε

 

Γράφει ο Δρ.Αναστάσιος Ξιάρχος (www.axiarchos.gr), Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Ομίλου Ιατρικού Αθηνών – Ιατρικό Περιστερίου / Ιδρυτικό μέλος Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ρομποτικής Χειρουργικής

Κάτι πολύ αρνητικό με τις κήλες είναι ότι ο ασθενής έχει πάντα την επιλογή να μην κάνει τίποτε. Αφήνει τα πράγματα όπως είναι και αποφεύγει οποιαδήποτε χειρουργική παρέμβαση. Αυτό είναι προφανώς ελκυστικό εκ πρώτης όψεως, ειδικά στις περιπτώσεις που η κήλη δεν μας ενοχλεί.

Πιστεύουμε έτσι ότι δεν βλάπτουμε τον εαυτό μας και ότι δεν μπορούν να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες. ΑΛΛΑ λάβετε υπ όψη σας τα εξής:

1. Από την στιγμή που θα παρουσιαστεί μια Κήλη δεν γίνεται να θεραπευτεί αυτόματα ούτε να καλυτερέψει. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα διευρύνεται με το πέρασμα του χρόνου όλο και περισσότερο και μαζί μ΄αυτή θα μεγαλώνει και το Πρόβλημα για σας.

2. Οποιαδήποτε συμπτώματα, όπως ο πόνος και η δυσφορία θα επιδεινωθούν, επηρεάζοντας την ποιότητα της ζωής σας και τη δυνατότητα σας να εργαστείτε…

Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ.

 

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr, την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για δωρεάν ραντεβού με ιατρό μέσω διαδικτύου και κάντε τις ερωτήσεις σας!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ