Κεχαγιόγλου: Ο κ. Γιαννουσάκης δεν εμπλέκεται στην υπόθεση της ηρωίνης

Κεχαγιόγλου: Ο κ. Γιαννουσάκης δεν εμπλέκεται στην υπόθεση της ηρωίνης

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου για την υπόθεση της ηρωίνης εφοπλιστή Ευθυμίου Γιαννουσάκη, Σάκης Κεχαγιόγλου, σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα και με σκοπό την ορθή και πλήρη ενημέρωση με τα έως τώρα δεδομένα και κατόπιν σχετικής εντολής του κ. Γιαννουσάκη δήλωσε τα ακόλουθα:

«1. Ο εντολέας μου δεν εμπλέκεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην ιδιοκτησία και διαχείριση του N/T NOOR 1. Υπήρξε προ διετίας συμφωνία για την αγορά του καραβιού η οποία όμως δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

2. Από τις έως τώρα απολογίες, καταθέσεις και δημόσιες δηλώσεις συλληφθέντων και μη ατόμων εμπλεκομένων στη φόρτωση των ναρκωτικών (πλοίαρχος, πλήρωμα, Ιρανός) ΟΥΔΕΜΙΑ αναφορά έχει γίνει στο όνομα του κ. Γιαννουσάκη.

3. Στη ναύλωση του  N/T NOOR 1 δεν εμπλέκεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο ο εντολέας μου, όπως έχει καταθέσει η εκπρόσωπος της  πλοιοκτήτριας εταιρίας.

4. Την επίμαχη μέρα της παράδοσης- παραλαβής των ναρκωτικών διεξήχθησαν δύο δρομολόγια. Σε κανένα εκ των δύο δεν υπήρξε ως φυσική παρουσία αλλά ούτε και εμπλέκεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο ο κ. Γιαννουσάκης, σύμφωνα με την παρακολούθηση που διενήργησε το Λιμενικό Σώμα.

5. Δύο εκ των ήδη κατηγορουμένων που αναφέρονται σε συμμετοχή του κ. Γιαννουσάκη, αφενός μεν δεν επιβεβαιώνονται από την παρακολούθηση της διακίνησης εκ μέρους του Λιμενικού, αφετέρου δε  έχουν σοβαρότατες μεταξύ τους αντιφάσεις που θα αξιολογηθούν κατά την πορεία της Ανάκρισης.

Επισημαίνω και επαναλαμβάνω ότι ο κ. Γιαννουσάκης την ημέρα της σύλληψής του όταν ενημερώθηκε για την ύπαρξη ναρκωτικών στην οικία της Φιλοθέης, εντός 20 λεπτών παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές.

Τέλος, δε, θεωρώ ορθό και χρήσιμο για την αλήθεια και τον επιμερισμό των ευθυνών, αν και σε όσους υπάρχουν, να αναμένουμε την ολοκλήρωση της Ανάκρισης και να αποφεύγεται η εξαγωγή βιαστικών, πρόχειρων και ανακριβών συμπερασμάτων».

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζονται οι έρευνες για το “πλοίο του θανάτου”

ΦΩΤΟ από το εσωτερικό του πλοίου του “θανάτου”

“NOOR ONE”-Συνεχίζονται οι απολογίες για το καρτέλ της ηρωίνης

Προφυλακιστέα 4 μέλη του πληρώματος του πλοίου με την ηρωίνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ