Κέρκυρα: Εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι ζήτησαν ρεπό από τον εργοδότη τους, και εκείνος έβαλε άλλον υπάλληλο να τους χτυπήσει

Ακόμη ένα περιστατικό ξυλοδαρμού εργαζομένων σημειώθηκε κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, αυτή τη φορά, στην Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία, ξενοδοχοϋπάλληλοι… τόλμησαν να ζητήσουν ρεπό από τον εργοδότη τους, και εκείνος, έβαλε άλλον υπάλληλο να τους χτυπήσει.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, πρόκειται για ένα ζευγάρι ξενοδοχοϋπαλλήλων, το οποίο δούλευε από την αρχή της σεζόν χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα ρεπό, όπως και δεν είχε πληρωθεί κανένα από τα ρεπό που δούλεψε.

Όταν απευθύνθηκαν στον εργοδότη τους προκειμένου να ζητήσουν ρεπό, εκείνος αρνήθηκε και τους απάντησε πως δεν είχε προσωπικό για να καλύψει τις θέσεις που θα έμεναν κενές.

Υπήρξε διαφωνία μεταξύ τους, και τότε ο εργοδότης έδωσε εντολή σε έναν άλλον αλλοδαπό υπάλληλο να τους χτυπήσει, όπως και έκανε.

Το ζευγάρι πήγε στην Αστυνομία για να αναφέρει το περιστατικό, και όταν το έμαθε ο εργοδότης, τους προσέγγισε για να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους και να επανέλθουν στη δουλειά, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν.

Τότε, ξεκίνησε νέος γύρος απειλών, από άλλο άτομο της οικογένειας του εργοδότη.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ