Κερατσίνι: Καλά στην υγεία της η 5χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Η μητέρα περιγράφει πώς έγινε το τροχαίο

Καλά στην υγεία της είναι η 5χρονη, που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα το πρωί της Τετάρτης (27/2) στο Κερατσίνι. Το τροχαίο συνέβη, λίγο πριν το παιδί περάσει την πόρτα του νηπιαγωγείου. Σημειώνεται ότι την 5χρονη συνόδευε στο σχολείο ο πατέρας της.

Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν στις 8:30 το πρωί απέναντι από το 4ο Νηπιαγωγείο στην Οδό Πανόρμου. Το κοριτσάκι ξέφυγε από τα χέρια του πατέρα, καθώς έτρεξε να πιάσει ένα βιβλιαράκι που της έπεσε από τα χέρια, με αποτέλεσμα ένα αμάξι να την παρασύρει και να την τραυματίσει, ευτυχώς, ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε το παιδί, που μεταφέρθηκε στο «Παίδων Αγία Σοφία» για τις πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση της υγείας της 5χρονης δεν εμπνέει ανησυχία. Η οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Σύμφωνα με το mega, λόγω του νηπιαγωγείου στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει διάβαση και όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο πινακίδες για τους οδηγούς, ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς υπάρχει διέλευση μαθητών.

Τι λέει η μητέρα του κοριτσιού

Η μητέρα της 5χρονης μίλησε στην εκπομπή LiveNews και περιέγραψε τι συνέβη: «Πήγαινε με τον μπαμπά στο σχολείο, είχε το βιβλιαράκι που παίρνει κάθε εβδομάδα και διαβάζουμε στο σπίτι, της έπεσε από το χέρι. Νεύριασε και τραβήχτηκε από το χέρι του μπαμπά. Ερχόταν το αυτοκίνητο, ευτυχώς με πάρα πολύ μικρή ταχύτητα και την χτύπησε. Το παιδί ήταν καλά, δηλαδή σηκώθηκε αμέσως στα πόδια του. Πιο πολύ ήταν η τρομάρα, αλλά για προληπτικούς λίγους καλέσαμε ασθενοφόρο για να πάμε να κάνουμε τις εξετάσεις. Λίγες εκδορές έχει στη μέση της, αλλά αυτό από το πέσιμο».

Σύμφωνα με την εκπομπή, οι γονείς του παιδιού δεν σκοπεύουν να κινηθούν νομικά εναντίον της οδηγού.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ