Καβούρι: Πώς συνέβη η τραγωδία με τον πνιγμό 6χρονου – Νέες μαρτυρίες

Τραγωδία συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο Μεγάλο Καβούρι, όταν ένα 6χρονο αγόρι, που διέφυγε της προσοχής των γονέων του, ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα. Το παιδάκι εντοπίστηκε λουόμενους και τον ναυαγοσώστη της παραλίας στο νερό, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες και προσβάσιμες παραλίες της Αττικής, χωρίς τις αισθήσεις του. Βρισκόταν 20 μέτρα από την ακτή και σε ρηχά νερά.

Καβούρι: Καταθέτει ο ναυαγοσώστης – Γιατροί που βρίσκονταν στην παραλία προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή τον 6χρονο

«Δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τοποθετήθηκε απιδινωτής αλλά δυστυχώς η καρδιά του παιδιού ήταν σε ασυστολία, είχε φύγει ήδη από τη ζωή», δήλωσε ο ναυαγοσώστης Σωκράτης Κουσουμβρής.

Οι γονείς του, σύμφωνα με μαρτυρίες, κάθονταν κάτω από πεύκα, σε απόσταση και δεν αντιλήφθηκαν ότι το παιδί τους πνιγόταν.

Μεγάλο Καβούρι: Οι δραματικές στιγμές για τη διάσωση του 6χρονου και η τραγική κατάληξη – Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας

Στο σημείο έφθασε αμέσως δικυκλιστής του ΕΚΑΒ αλλά και ασθενοφόρο. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά για το παιδί. Στο Ασκληπιείο Βούλας όπου μεταφέρθηκε, έγιναν και εκεί προσπάθειες ανάνηψης επί 45λεπτά με έξι κύκλους αδρεναλίνης.

«Δεν το είδε κανείς;»

Ο τραγικός χαμός του μικρού αγοριού προστίθεται στη μακρά μαύρη λίστα των πνιγμών που έχουν καταγραφεί από την έναρξη του καλοκαιριού.

Τραγωδία στο Μεγάλο Καβούρι: 6χρονο αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα – Συνελήφθησαν οι γονείς

«Πώς πνίγηκε αυτό το παιδί έξι χρονών, έτσι, δεν το είδε κανένας; Είναι σαν να μπει το παιδί μου και εγώ να κάθομαι στην καρέκλα ξαπλωμένος, αυτό είναι ό, τι χειρότερο», δήλωσε λουόμενος.

Για τον πνιγμό του 6χρονου διενεργεί προανάκριση το λιμεναρχείο Σαρωνικού, ενώ οι γονείς του αγοριού συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Μάρτυρες αναφέρουν στο MEGA πως οι γονείς βρίσκονται λίγα μέτρα πιο πίσω από τις ξαπλώστρες των λουόμενων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν είχαν αντιληφθεί τον κίνδυνο που διέτρεχε το παιδί.

 

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ