Καβγάς Καραμέρου – Πατούλη για το ρέμα Σαπφούς στο Μαρούσι – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργου Καραμέρου και του Δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη. Αυτή τη φορά, αφορμή για την κόντρα ήταν το ρέμα Σαπφούς στο Μαρούσι.

Ο κ. Καραμέρος ανέβασε στο Facebook ένα βίντεο από το Μαρούσι γράφοντας:

“Ο Δήμος Αμαρουσίου σήμερα στο ρέμα Σαπφούς (Οδός Φακίνου, όρια Κοκκινιάς Λάκκας Κόττου) (4 μέρες μετά από την τραγωδία στη Μάνδρα) κατεδαφίζει απαλλοτριωμένο εδώ και χρόνια ερείπιο κτίσμα που απειλούσε την ροή του ρέματος Σαπφούς. Το είχαμε ζητήσει εδώ και μήνες γιατί αν κατέρρεε και έφραζε το ρέμα θα έλαγαν κάποιοι ότι φταίει η Περιφέρεια Αττικής και τα ρέματα”.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Αμαρουσίου που του απάντησε μέσω Facebook:

“Ο κ.Καραμέρος το πρωί εμφανίζεται στα κανάλια με καναρίνι αδιάβροχο για να «προστατευτεί» από τη βροχή καταγγελιών που δέχεται όλο αυτό το διάστημα για την ολιγωρία της Περιφέρειας και λίγο μετά, φορά το κοστούμι του αντιπεριφερειάρχη και καταγγέλλει το Δήμο Αμαρουσίου επειδή κάνει το καθήκον του και καθαρίζει το ρέμα Σαπφούς”

Δεν περιμένουμε υπευθυνότητα από έναν ασόβαρο Αντιπεριφερειάρχη, απαιτούμε όμως μια συγνώμη. Συγνώμη για το ότι και με δική του ευθύνη καθυστερεί η χρηματοδότηση αναγκαίων για το Μαρούσι έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, παρά το γεγονός ότι ως Δήμος Αμαρουσίου έχουμε υποβάλει τις απαραίτητες μελέτες.

Δυστυχώς η σημερινή ηγεσία της περιφέρειας αποδεικνύεται ανίκανη να διαχειριστεί τα κρίσιμα ζητήματα της Αττικής.

Πόσους νεκρούς πρέπει να θρηνήσουμε ακόμη για να πάνε οι ανίκανοι στα σπίτια τους;”

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.