Καβάλα: «Επικράτησε πανικός, δεν έφταιγε η μητέρα» – Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο enikos.gr πώς το παιδί κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο της Καβάλας το πρωί της Παρασκευής (12/5), όταν ένα παιδί 2,5 ετών εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας του. Ευτυχώς, όμως, η περιπέτεια της οικογένειας είχε αίσιο τέλος, καθώς άμεσα, η μητέρα, διερχόμενοι πολίτες και εργαζόμενοι σε καταστήματα, ενημέρωσαν την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, προκειμένου να απεγκλωβίσουν το παιδί από το αυτοκίνητο.

Του Δημήτρη Καλογερόγιαννη

Για το περιστατικό μίλησε στο enikos.gr ο Μάκης Καφετζής, καταστηματάρχης της περιοχής και αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «δεν έφταιγε η μητέρα».

«Περνούσα εκείνη την ώρα και είδα πολύ κόσμο συγκεντρωμένο γύρω από το αυτοκίνητο», ανέφερε ο κ. Καφετζής και στην συνέχεια είπε ότι «μόλις αντιληφθήκαμε τι είχε συμβεί καλέσαμε αμέσως την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Προκλήθηκε πανικός»

«Άμεσα έφτασαν στο σημείο άνδρες της Πυροσβεστικής και της ομάδας ΔΙΑΣ και αφού αδυνατούσαν να ανοίξουν τις πόρτες του αυτοκινήτου έκριναν πως έπρεπε να σπάσουν το τζάμι», πρόσθεσε ο κ. Καφετζής.

«Η μητέρα ήταν πολύ αναστατωμένη, καθώς είχε πάει για λίγα λεπτά στο σούπερ μάρκετ. Το παιδί έμεινε κλειδωμένο στο αυτοκίνητο για λιγότερη από μισή ώρα. Η γυναίκα, πάντως, δεν έφταιγε γιατί ενεργοποιήθηκε το αυτόματο κλείδωμα», είπε τέλος ο αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος.

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από την ανείπωτη τραγωδία στην Άρτα , όπου ο πατέρας ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος του στο αυτοκίνητο επί ώρες, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να βρει τραγικό θάνατο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ