Γιώργος Λιάγκας: «Καρφιά» για Αρναούτογλου και Μενεγάκη μετά τα σχόλια για τη συνέντευξη Μαραντίνη – «Είναι λίγο υποκρισία»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος φάνηκε να είναι ο Γιώργος Λιάγκας από τα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Ελένης Μενεγάκη, για την συνέντευξη που πήρε από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Πρώτον οφείλω μία απάντηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που εντάξει δεν το είπε για εμένα, αλλά το είπα για εμένα. Δηλαδή καλύτερα θα ήταν να πει το όνομά μου, παρά να πει ότι δεν το είπε για τον παρουσιαστή. Για ποιον το είπε αφού εγώ έκανα την συνέντευξη. Να ξεκαθαρίσω κάτι Γρηγόρη, πριν από 3-4 μέρες η Φωτεινή είχε ένα ρεπορτάζ, μιλούσαμε για ένα άλλο θέμα και αναφέρθηκε σε αυτό, το οποίο ρεπορτάζ είναι αληθές, ότι σε πρώτο βαθμό χάθηκε η συνεπιμέλεια από τον Θοδωρή. Ο Θοδωρής ενοχλήθηκε από το ρεπορτάζ, μίλησα μαζί του και του είπα “αν ενοχλήθηκες και είσαι διατεθειμένος έλα εδώ να τα πούμε” και μου είπε ο άνθρωπος “ναι θέλω να μιλήσω“. Δεν ήταν κανονισμένο να γίνει άλλη συνέντευξη και χωρίς να έχω την συναίνεση του τον ρώτησα πράγματα που δεν ήθελε» είπε αρχικά ο παρουσιαστής, τονίζοντας παράλληλα πως ο ίδιος είχε ειδοποιήσει την Σίσσυ Χρηστίδου για την συνέντευξη.

Συνεχίζοντας δήλωσε ότι: «Ο δημοσιογράφος οφείλει να κάνει συνεντεύξεις. Αυτό που οφείλει να κάνει, είναι να μην φέρνει τον άλλον σε δύσκολη θέση, ρωτώντας πράγματα που ο άλλος δεν θέλει να ακούσει. Ο Θοδωρής ήρθε εδώ για το λόγο αυτό. Αν δεν ερχόταν εδώ θα πήγαινε κάπου αλλού. Εγώ λοιπόν σαν δημοσιογράφος και σαν εκπομπή δεν οφείλω αφού κάποιος θέλει να μιλήσει για ένα θέμα φλέγον να διεκδικήσω να μιλήσει στην δική μου εκπομπή; Να μου πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αν εγώ πήρα το μέρος του ενός ή του άλλου. Αν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα να πω έχει δίκιο ο ένας ή ο άλλος. Αν έκανα κάτι, όντας χωρισμένος πατέρας δύο παιδιών, αν έφερα κάποιον σε δύσκολη θέση ή προσπάθησα να εκθέσω κάτι που δεν ήθελε να πει και του είπα εγώ να το πει, για να το δουν τα παιδιά, ας πάει κάποιος να το δει. Ενημέρωσα και τους δύο και κράτησα ίσες αποστάσεις και δεν πίεσα τον Θοδωρή να πει κάτι που δεν ήθελε να πει. Λυπάμαι που δεν πήρα και την άδεια του Γρηγόρη να κάνω συνέντευξη».

Ενώ αναφερόμενος στην Ελένη Μενεγάκη είπε: «Το θέμα απασχόλησε την εκπομπή της Ελένης πάρα πολύ ώρα. Δείχνοντας ένα πολύ μεγάλο απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε σ’ εμάς ο Θοδωρής Μαραντίνης και όλοι οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη τοποθετήθηκαν. Ρωτώ, λοιπόν, εγώ, γιατί θα τρελαθώ σε αυτή τη χώρα υποχρέωσε κάποιος την Ελένη Μενεγάκη να ασχοληθεί με το θέμα; Την πήραν τηλέφωνο από την διοίκηση του Mega και της είπαν ασχολήσου με το θέμα; Νομίζω ότι η Ελένη Μενεγάκη, η πιο σταρ όλων μας, εγώ δεν είμαι σταρ, η Ελένη είναι μεγάλη, η εμπειρότερη όλων μας, με τη μεγαλύτερη πορεία όλων μας, δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα της πει τι θα κάνει στην εκπομπή της. Το αξίζει με το παραπάνω, το λέω με αγάπη, σεβασμό και επειδή ήμασταν και συμμαθητές. Την υποχρέωσε κανείς να παίξει το θέμα; Είναι λίγο υποκρισία. Αν δεν θέλω να ασχοληθώ με ένα θέμα και θεωρώ ότι ενοχλώ κάποιους με το θέμα που ασχολούμαι, δεν το παίζω καθόλου. Ούτε παίζω τη συνέντευξη που δόθηκε σε έναν άλλο σταθμό. Δεν ασχολούμαι καθόλου, θεωρώ ότι είναι ένα θέμα που δεν ταιριάζει στην εκπομπή μου. Δεν το παίζω καθόλου. Επειδή δεν έκανα εγώ την συνέντευξη δεν την αναπαραγάγω ούτε από τον άλλον που την έκανε. Έτσι σημαίνει δεν παίζω το θέμα. Το να βγαίνω επί μισή ώρα και να κρίνω πόσο λάθος είναι να παίξω το θέμα, αλλά να μιλάω για το θέμα, συγγνώμη αλλά με την μικρή μου λογική…Παίζω το θέμα!»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ