Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Ξεσπούν οι συγγενείς του 16χρονου – «Και τι έγινε που δεν πλήρωσε; Έπρεπε να τον σκοτώσουν;»

Έξω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται συγγενείς του 16χρονου που τραυματίστηκε μετά την καταδίωξη που πραγματοποιήθηκε όταν εκείνος αρνήθηκε να σταματήσει στα σήματα των αστυνομικών.

Ο 16χρονος Ρομά χειρουργήθηκε για να του αφαιρεθεί σφαίρα από το κεφάλι, ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραυματισμού του.

Οι συγγενείς του ανηλίκου, ο οποίος πήγε σε πρατήριο καυσίμων και έβαλε βενζίνη χωρίς να πληρώσει με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και να αρχίσει καταδίωξη, υποστήριξαν στην ΕΡΤ1 ότι «αφαίρεσαν τη σφαίρα από το κεφάλι του, αλλά χαροπαλεύει».

«Το παιδί πήγε να βάλει βενζίνη, τίποτα δεν έκανε το παιδί. Έχουμε αποδείξεις από το κινητό του παιδιού ότι έως τις 02.30 π.μ. ήταν παρέα με τους φίλους του».

Στο σχόλιο ότι πήγε στο βενζινάδικο αλλά δεν πλήρωσε, ο συγγενείς ξέσπασε και είπε: «Και τι έγινε που δεν πλήρωσε; Έπρεπε να τον σκοτώσουν; Πάρε τον αριθμό της πινακίδας, πήγαινε στο σπίτι του, κάνε καταγγελία, πάρε τον εισαγγελέα… Έκανε ένα λάθος, όχι να το σκοτώσουμε».

Όπως είπε, ο 16χρονος έχει και ένα παιδάκι 1,5 έτους, ένα μωράκι. «Γιατί να το κάνουν αυτό;» τόνισε ο ίδιος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ