Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Έρευνα για τον τραυματισμό του 16χρονου – Τι είπαν οι αστυνομικοί για τους πυροβολισμούς

Έρευνα διεξάγεται για τις συνθήκες τραυματισμού του 16χρονου μετά την καταδίωξη που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Ο 16χρονος, ο οποίος είναι Ρομά, χειρουργήθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο λόγω του τραύματος που είχε από σφαίρα στο κεφάλι.

Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: 16χρονος ο οδηγός του αυτοκινήτου – Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο ανήλικος οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε δύο φορές να ρίξει κάτω τις μηχανές της ομάδας ΔΙ.Α.Σ. και στη συνέχεια εμβόλισε το περιπολικό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας αστυνομικός που συμμετείχε στην καταδίωξη, είπε ότι πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και ο άλλος ότι πυροβόλησε για να σταματήσει το αυτοκίνητο.

Η έρευνα για τις συνθήκες του τραυματισμού του 16χρονου βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να διαπιστωθεί πού βρίσκεται η είσοδος της σφαίρας στο τραύμα του ανηλίκου. Οι γιατροί του Ιπποκρατείου ήταν εκείνοι που αντιλήφθηκαν ότι το παιδί είχε τραυματιστεί με σφαίρα στο κεφάλι. Αρχικά θεωρήθηκε ότι τραυματίστηκε στο τροχαίο, καθώς κάποια στιγμή κατά την καταδίωξη ο 16χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου και έπεσε πάνω σε τοίχο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ