Καταδικάστηκε επειδή σέρβιρε σφηνάκι με υγρό πιάτων

Καταδικάστηκε επειδή σέρβιρε σφηνάκι με υγρό πιάτων

 

Σε 12μηνη φυλάκιση καταδικάστηκε σε μια μπαργούμαν η οποία έδωσε σε έναν αθλητή του καράτε να πιει σφηνάκι που περιείχε υγρό πιάτων προκαλώντας του σοβαρά προβλήματα υγείας.

Επίσης, θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ.

Η νεαρή γυναίκα, που μάλιστα έχει σπουδάσει… νοσηλευτική βρέθηκε κατηγορούμενη μετά από μήνυση που υπέβαλε το θύμα το οποίο, σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα που προσκόμισε ο δικηγόρος του, αντιμετωπίζει βαρύτατες βλάβες στομάχου και δύσπνοια που του προκάλεσαν αναπηρία 20%.

Μάλιστα, τόσο στην ίδια όσο και στη μητέρα της, επιβλήθηκε και ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή επειδή η νεαρή της μεταβίβασε την ακίνητη περιουσία της για να μην κατασχεθεί σε περίπτωση που δεν είχε να πληρώσει το πρόστιμο.

Η υπόθεση εκτυλίχτηκε το 2007, όταν μια παρέα πέντε νεαρών γλεντούσαν τις νίκες του αθλητικού ομίλου Ναυπάκτου σε αγώνες καράτε. Η κοπέλα πρόσφερε -για πλάκα, όπως ισχυρίστηκε- σε έναν από τους πέντε φίλους ένα σφηνάκι λέγοντάς του πως, αν το πιει, θα του δώσει 50 ευρώ.

Ο 22χρονος -τότε- αθλητής το ήπιε, παρά την προσπάθεια της μπαργούμαν να τον αποτρέψει με αποτέλεσμα να υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβ. 

 

Πηγή:dete.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ