Καρέ- καρέ η δράση ληστών σε πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών και μίνι μάρκετ – ΒΙΝΤΕΟ – ντοκουμέντο

Σπείρα που πραγματοποιούσε ληστείες σε ψιλικατζίδικα και πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών στα δυτικά προάστια, εξάρθρωσε η Αστυνομία.

Συνελήφθησαν τρία άτομα, που αποτυπώνονται στα βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ. Τα μέλη της σπείρας είχαν διαπράξει περισσότερες από 8 ληστείες σε βενζινάδικα, μίνι μάρκετ και καταστήματα ΟΠΑΠ τις τελευταίες 14 ημέρες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ένας από τους δράστες ακινητοποίησε τον υπάλληλο και τον απείλησε για να αφαιρέσει τα χρήματα από το κατάστημα.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται το ίδιο πρόσωπο να κρατά μια χατζάρα και να ακινητοποιεί υπάλληλο και δύο πελάτες. Οι δράστες αφαίρεσαν 4.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Οι δράστες έχουν ηλικίες 38,45 και 34 ετών. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής τους είχαν ταυτοποιήσει και τους αναζητούσαν.

Σε τυχαίο μπλόκο στην Ομόνοια την Πρωτομαγιά, συνελήφθη ο 38χρονος, ενώ ο συνεργός του διέφυγε και συνελήφθη χθες στις Εργατικές Κατοικίες στην Αγία Βαρβάρα. Στη συνέχεια χειροπέδες πέρασαν και στον 34χρονο που είχε περιφερειακό ρόλο στις ληστείες.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ