Εκατό τραγούδια για την μοναξιά σε playlist για το enikos.gr

Η μοναξιά που νιώθουν κατά καιρούς οι άνθρωποι και η κοινωνική απομόνωση είναι φαινόμενα ευρέως διαδεδομένα στις μέρες μας, ωστόσο αποτελούν βασικό θέμα για τους στιχουργούς και τους δημιουργούς τραγουδιών επί πολλές δεκαετίες.

του Ιωσήφ Αβράμογλου

Παρακάτω θα βρείτε ένα playlist που ετοιμάσαμε στο Spotify για τους αναγνώστες και τους φίλους του enikos.gr. Περιλαμβάνει 100 τραγούδια, από πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής, που αναφέρονται στην μοναξιά και την κοινωνική απομόνωση. Ο ρυθμός σε αυτού του είδους τα τραγούδια δεν σημαίνει ότι είναι δεσμευτικός και ότι πρέπει να είναι οπωσδήποτε χαμηλός. Υπάρχουν και ρυθμικά κομμάτια που μιλούν για μία τέτοια θεματολογία. Η λίστα παρακάτω, που θα την βρείτε σε playlist στο Spotify, συμπεριλαμβάνει μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια!

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ