Καρδίτσα: Μεγάλο συλλαλητήριο στον Παλαμά μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στο συλλαλητήριο που έγινε στον Παλαμά, στην Καρδίτσα για τις ζημιές που έχουν αφήσει πίσω τους οι κακοκαιρίες Daniel και Elias.

Κακοκαιρία Elias: Μεγάλα προβλήματα σε Εύβοια, Φθιώτιδα και Φωκίδα – Εκκενώνεται ο οικισμός Αμπελώνα του Παλαμά Καρδίτσας

Το καθολικό αίτημα  του λαού της Καρδίτσας είναι η άμεση λήψη μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και η ουσιαστική στήριξη των χιλιάδων ανθρώπων που επλήγησαν από τις πρόσφατες φονικές και καταστροφικές πλημμύρες που βύθισαν ολόκληρα χωριά κάτω από τα λασπόνερα. Επίσης ζητούν  αντιπλημμυρική θωράκιση και συνολική ανασυγκρότηση της περιοχής  που σε λιγότερο από τρία χρόνια από την επέλαση του Ιανού δέχθηκε ακόμη ένα ισχυρότερο πλήγμα.

Κακοκαιρία Daniel: Δεκάδες νεκρά ζώα στους δρόμους της Καρδίτσας – Σκληρές εικόνες

Εκατοντάδες πολίτες από τον Παλαμά και άλλες Κοινότητες της περιοχής έχουν συγκεντρωθεί στον χώρο της πλατείας του Παλαμά θέλοντας να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση, αλλά και εκτός συνόρων ότι έκτακτες καταστάσεις, όπως αυτή που βίωσαν και βιώνουν, απαιτούν και έκτακτα γενναία μέτρα.

Κακοκαιρία Daniel: Ηλικιωμένη ζει στη βεράντα της αδελφής της στον Παλαμά Καρδίτσας – Η έκκληση που κάνει

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα και κρατούσαν πανό όπως «πνίξατε τον κάμπο, θα σας πνίξει η οργή μας».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το karditsalive.net:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ