Καρδίτσα: 4 συλλήψεις μετά την άγρια συμπλοκή σε μπαρ στο Μουζάκι – Τα νεότερα για τους δύο τραυματίες αστυνομικούς

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί στο Μουζάκι Καρδίτσας μετά την άγρια συμπλοκή που έγινε την Κυριακή σε μπαρ της περιοχής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απειλή, εξύβριση, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Είχε προηγηθεί καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, έξω από το μπαρ στο Μουζάκι ένας αλλοδαπός δράστης απείλησε με όπλο μία γυναίκα.

Άμεσα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τον δράστη και επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν. Τότε ο ένας εκ των συλληφθέντων έβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς, ενώ από κοινού οι 4 δράστες τους απώθησαν, εμποδίζοντάς τους να διενεργήσουν έλεγχο, με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός δράστης να τραπεί σε φυγή. Κατά τη διαφυγή του, ο τελευταίος έσπρωξε με δύναμη τον έναν αστυνομικό, ρίχνοντάς τον στο έδαφος με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά.

Επιπλέον, ο δράστης, που προηγουμένως έβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς, απώθησε και γρονθοκόπησε στο κεφάλι την επικεφαλής αστυνομικό, με αποτέλεσμα η τελευταία να προσκρούσει σε διερχόμενο όχημα και να τραυματιστεί ελαφρά.

Ο προαναφερόμενος δράστης εντοπίστηκε πεζός σε κοντινό σημείο από το κατάστημα και ακινητοποιήθηκε, ενώ οι υπόλοιποι τρεις δράστες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν.

Σε οικόπεδο στο Μουζάκι, βρέθηκε, έπειτα από υπόδειξη του αλλοδαπού δράστη, ένα πιστόλι ρέπλικα, το οποίο και κατασχέθηκε, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε σε επιχείρηση στα Τρίκαλα, όπου διαμένει προσωρινά ο προαναφερόμενος, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κουτί συσκευασίας αεροβόλου όπλου.

Οι δύο αστυνομικοί, που τραυματίστηκαν ελαφρά, μετέβησαν στο τοπικό Κέντρο Υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών και αποχώρησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ