Το χαμογελαστό κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που ποζάρει χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό, είναι Ελληνίδα ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει και στην κωμική σειρά του Ant1 «Θα βρεις το δάσκαλό σου».

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Ευδοκία Ρουμελιώτη

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Ευδοκία Ρουμελιώτη στην παιδική της ηλικία!

Ποια είναι η Ευδοκία Ρουμελιώτη

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου του 1978 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Αδελφός της είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Ρουμελιώτης. Έχει σπουδάσει στη Θεολογική Σχολή Αθηνών, καθώς και στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος».

Πορεία στην υποκριτική

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην σειρά «Σαν αδελφές». Η ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε πολλές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ αυτών: «Φιλοδοξίες», «Αρχιπέλαγος», «Θα βρεις το δάσκαλό σου», «Αν μ’ αγαπάς», «Πολυκατοικία», «Η Ζωή της Άλλης», «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» και «στΟργή».

Η σειρά «Θα βρεις το δάσκαλό σου» ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, η Ευδοκία Ρουμελιώτη όταν είχε ερωτηθεί για τις επαναλήψεις της σειράς είχε απαντήσει: «Παναγία μου, αυτό είναι πολύ κακό, γιατί εγώ το βλέπω μπροστά μου και σκέφτομαι πώς ήμουν και πώς έγινα. Δεν θέλω να το βλέπω αυτό πολύ».

Ενώ για ένα πιθανό remake της σειράς είχε πει: «Τι να κάνω ακριβώς; Που ήμουν 23 ετών και είμαι 44. Τι να κάνει η Μαρίζα τώρα, για πες; Νομίζω ότι δεν θα δεχόμουν και δεν θα μπορούσε και να γίνει, γιατί ήταν η μαθήτρια με τον δάσκαλο».

«Θα μπορούσα όμως να κάνω τη μητέρα της μαθήτριας που ερωτεύεται τον δάσκαλο. Αυτό θα μπορούσε να γίνει και θα το έκανα με μεγάλη χαρά», είχε εξηγήσει.

Σημαντική είναι η παρουσία της και στο θέατρο. Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις: «Άμλετ», «Το παιχνίδι της σφαγής», «Κουρδιστό Πορτοκάλι», «Μυστικοί Αρραβώνες», «Άννα Καρένινα», «Top Girls», «Δωδέκατη Νύχτα» και «Φαρενάιτ 451».

Ο γάμος και η γέννηση του γιου της

Από το 2007 είναι μαζί με τον επιχειρηματία Νικηφόρο Χαραγκιώνη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και το 2015 η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφερε στην ζωή τον γιό τους, Δημήτρη.

Μιλώντας για την οικογένειά της, είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη: «Τον σύζυγό μου τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για μένα η γνώμη του. Με ξέρει καλά και τον ενδιαφέρει μόνο το καλό μου. Όταν βρίσκεται με έναν άνθρωπο που είχε από πριν δική του οικογένεια, αν αγαπάς αυτόν αγαπάς και τα παιδιά του. Ήταν πολύ εύκολο να τα θεωρήσω παιδιά μου γιατί ήταν κομμάτι του ανθρώπου μου.

Με άλλαξε πολύ ο ερχομός του παιδιού μου. Είμαι μια γυναίκα που έκανα το παιδί πολύ συνειδητά και πολύ συνειδητά είμαι από πάνω του. Με άλλαξε πάρα πολύ. Ξαφνικά έπαψα να έχω ελεύθερο χρόνο για μένα, έπαιξε ρόλο στις επιλογές μου. Άφησε κάποια πράγματα πίσω για να είμαι μαζί του, αλλά δεν είναι κάτι που μετανιώνω. Είμαι πολύ αυστηρή μαμά. Ο άνδρας μου πολλές φορές με λέει Γερμανίδα. Είμαι πολύ αγχωμένη μαμά και προσπαθώ να γίνονται όλα με ένα πράγμα και να έχει μια σταθερότητα. Θέλω πολύ να κάνω και ένα άλλο παιδάκι. Δυστυχώς δεν έρχεται».

Η υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει μιλήσει δημόσια και για το γεγονός πως στο παρελθόν μαζί με τον σύζυγό της προσπάθησαν να υιοθετήσουν ένα παιδί, όμως η διαδικασία δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά είχε αναφέρει: «Έκανα αφήγηση παραμυθιών και θεατρικό παιχνίδι σε νοσοκομεία με παιδιά εγκαταλελειμμένα ή παιδιά που είχαν ειδικές ανάγκες. Αυτή η διαδικασία έφερε στην ζωή μας το παιδάκι αυτό, που τελικά δεν εξελίχθηκε καλά. Με έναν τρόπο δέθηκα με αυτό το παιδί, δεν ξέρω πώς ώσπου μου είπαν πως θα φύγει από το νοσοκομείο και θα πάει σε ίδρυμα. Τον πήραμε σπίτι και περάσαμε τρεισήμισι χρόνια μαζί του».

«Στην πορεία όμως μας είπαν πως δεν ολοκληρώνεται η υιοθεσία και μέσα σε μία ημέρα το παιδί το πήραν. Επειδή είναι ένα παιδάκι με πολλά προβλήματα υγείας και ειδικές ανάγκες, το πήραν. Δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα όλο αυτό», είχε προσθέσει.

Η παιδική της φωτογραφία

Την παιδική της φωτογραφία την είχε ανεβάσει η ίδια η Ευδοκία Ρουμελιώτη στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 16 Ιουνίου του 2021.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ