Μεθώνη: Κανένα ίχνος των αγνοούμενων Αμερικανών – «Αυτοκτόνησαν» λέει η κόρη του ζευγαριού

Μυστήριο επικρατεί με την υπόθεση εξαφάνισης του ηλικιωμένου ζευγαριού των Αμερικανών στην Καλαμάτα. Η κόρη του ζευγαριού εξέφρασε δημοσίως τη βεβαιότητά της ότι οι γονείς της αυτοκτόνησαν. Πληροφορίες από την Αστυνομία, που επικαλείται η ΕΡΤ, δεν επιβεβαιώνουν την άποψη της κόρης του ζευγαριού περί αυτοκτονίας.

Μεθώνη: Θρίλερ με την εξαφάνιση ζευγαριού Αμερικανών – Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, που φέρεται να πρόσεχε τους δύο ηλικιωμένους, δεν είχε νέα τους για ημέρες και ακολούθως επισκέφθηκε ξανά το σπίτι, όμως δεν τους βρήκε.

Παράλληλα, διαπίστωσε πως έλειπε και το αυτοκίνητό τους. Ενημέρωσε την κόρη τους που ζει στην Αμερική, η οποία δεν γνώριζε κάτι. Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ζευγαριού.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι το ζευγάρι των Αμερικανών κατευθύνθηκε προς τη Μονεμβασιά. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση, όπως επισημαίνεται.

Ο 83χρονος David Harrison Robinson και η 80χρονη σύζυγός του, Lukretia Robinson, εξαφανίστηκαν στις 23 Ιανουαρίου από την Ντάπια Μεθώνης. Για τον εντοπισμό τους έχει σημάνει Silver Alert.

Η ανάρτηση της κόρης του ζευγαριού

Η κόρη του ζευγαριού, ανακοίνωσε μέσω των social media, ότι οι γονείς της είναι νεκροί και ότι έβαλαν οι ίδιοι τέλος στη ζωή τους.

Μεταξύ άλλων σε ανάρτηση που έκανε την Κυριακή, αναφέρει: «Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη- δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική. Όσο περιμένω, δεν θέλω καμία συμπαράσταση ή οίκτο! Θέλω να ακούω καλά νέα από τις ζωές σας και να βλέπω πολλές μα πολλές φωτογραφίες από ζώα».

Καλαμάτα, ανάρτηση κόρης

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ